Tek.no

Test

Logitech Harmony 900

Logitech
12 Nov 2009 13:24

Innledning

Harmony 900 er siste skudd på stammen fra Logitech i kategorien universelle fjernkontroller. Løftet er at du kan erstatte alle fjernkontrollene i huset, ihvertfall på papiret. I praksis er det vel grenser for hvor nyttig det er å måtte bruke samme fjernkontroll i kjellerstua og i A/V-rommet på loftet.

Men mange med meg har vel en liten haug med fjernkontroller bare for stua, og her kommer den universelle virkelig til sin rett.

I esken

Det første jeg tenker når jeg åpner esken er puslespill. Rask opptelling gir 13 biter, og da har jeg ikke talt med CD-en eller bruksanvisningene. Slike universelle fjernkontroller er helt klart for viderekommende, og det synes fra første stund. Heldigvis er det kun initielt oppsett som krever høyere utdanning, og i vanlig bruk er den omtrent som vanlige fjernkontroller.

Med i esken er altså fjernkontrollen, ladetrauet, RF-mottager, to IR-sendere med ledning, to strømforsyninger uten støpsel, fire strømstøpsel hvorav to er britiske, oppladbart batteri, USB-kabel, CD og en del papirarbeid. Litt intuitiv pusling senere og du er klar til dyst.

Takk til Logitech som lånte oss Harmony 900 til test.

Les også