Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Cowon O2

Introduksjon

Det koreanske produsenten Cowon har tidligere vist at de kan gjøre jobben når det kommer til portable multimediaspillere. De er frempå når det kommer nye teknologier, de var blant annet de første til å integrere BBE sounds BBE+-lydteknologi.

Vi har tidligere sett på to slike spillere fra Cowon, den lille D2+ og den pene S9 Curve. Denne gangen er det en litt større sak vi skal kikke nærmere på, Cowon O2. Her får du en stor skjerm på en spiller med god batteritid og en rekke spennende funksjoner, deriblant muligheten for å se på DMB-sendinger.

Dette fortjener nærmere undersøkelse. Hvordan er bildekvaliteten på en så relativt sett stor skjerm? Hva med lydkvaliteten, og hvordan fungerer alle funksjonene i praksis? Vi søker svarene!

Takk til Optical Storage som sendte produktet til test. Vi takker også Marius hos Netshop.no og Siv.ing. Njål Hansson AS for lån av hodesett til testingen.