Test

Cowon S9 Curve

Introduksjon

I Korea har MiniTV vært på markedet en god stund allerede. Enten på mobilen, MP3-spilleren eller via dedikerte avspillere, har koreanerne lenge kunnet sett ønskede TV-sendinger der de er.

Cowon er et av de koreanske selskapene som produserer DMB-spillere for MiniTV. Kort tid etter at MiniTV ble lansert i Norge, slapp koreanerne flere spillere på det norske markedet.

Hvis du ikke har fått med deg hva MiniTV faktisk er – her er det en kjapp oppsummering: NRK, TV 2 og MTG inngikk for ganske nøyaktig ett år siden et samarbeid om etablering av MiniTV i stor-Oslo under selskapet NMTV. Teknologien er relativt fersk, og vil være åpen som et prøveprosjekt frem til sommeren 2011. I teorien kan du med denne teknologien se på TV hvor du enn måtte befinne deg innendørs ellers utendørs i hele stor-Oslo. For å se MiniTV, trenger du en DMB-avspiller.

S9 Curve er Cowons nyeste multimediaspiller, med DMB-funksjonen som et av hovedpoengene. Blant de andre funksjonene finner vi lydavspilling i formater fra WAV til FLAC. Videoavspilling er selvsagt også på plass, sammen med muligheten til å laste ned podkaster direkte til spilleren eller ta opp både radio- og TV-sendinger.

S9 virker spennende nok, så la oss ta en skikkelig kikk!

Takk til Cowon som sendte produktet til test.