Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Cowon S9 Curve

Introduksjon

I Korea har MiniTV vært på markedet en god stund allerede. Enten på mobilen, MP3-spilleren eller via dedikerte avspillere, har koreanerne lenge kunnet sett ønskede TV-sendinger der de er.

Cowon er et av de koreanske selskapene som produserer DMB-spillere for MiniTV. Kort tid etter at MiniTV ble lansert i Norge, slapp koreanerne flere spillere på det norske markedet.

Hvis du ikke har fått med deg hva MiniTV faktisk er – her er det en kjapp oppsummering: NRK, TV 2 og MTG inngikk for ganske nøyaktig ett år siden et samarbeid om etablering av MiniTV i stor-Oslo under selskapet NMTV. Teknologien er relativt fersk, og vil være åpen som et prøveprosjekt frem til sommeren 2011. I teorien kan du med denne teknologien se på TV hvor du enn måtte befinne deg innendørs ellers utendørs i hele stor-Oslo. For å se MiniTV, trenger du en DMB-avspiller.

S9 Curve er Cowons nyeste multimediaspiller, med DMB-funksjonen som et av hovedpoengene. Blant de andre funksjonene finner vi lydavspilling i formater fra WAV til FLAC. Videoavspilling er selvsagt også på plass, sammen med muligheten til å laste ned podkaster direkte til spilleren eller ta opp både radio- og TV-sendinger.

S9 virker spennende nok, så la oss ta en skikkelig kikk!

Takk til Cowon som sendte produktet til test.