Til hovedinnhold
TestPath

Vær sosial med de du kjenner

Hvis du er lei av posører og middagsbilder kan dette være appen for deg.

Format: iPhone, iPad og Android
Pris: Gratis

Hvis du begynner å bli svett av sosiale nettverk, eller kanskje bare lei av å se hva de du gikk på barneskolen med (men aldri har møtt siden) hadde til middag, er Path appen for deg. Path er nemlig beregnet for familien og dine nærmeste venner – og da mener vi ikke dine 600 nærmeste venner.

Path.

Path begrenser nemlig nettverket ditt til maksimalt 150 personer. Hvis du vil dele feriebildene med dine nærmeste venner uten å være redd for at alskens mer eller mindre bekjente får et for stort innblikk i ditt privatliv, er Path appen for deg. Her er all deling med folk du ikke kjenner skrudd av som standard.

Godsakene rett til deg

Her finner du de funksjonene du forventer fra et sosialt nettverk, som å dele bilder, statusoppdateringer og innsjekkinger. Path har også fiffige funksjoner som mulighet for å legge på effekter og redigere bildene dine, som et slags innebygget Instagram.

Hvis du vil kan du også dele dine Path-oppdateringer på andre nettverk som Facebook og Twitter, men gjør du dette er kanskje litt av vitsen med Path borte.

Her kan du altså få noe av det beste fra gamle dager, nemlig at du kun trenger å forholde deg de de du kjenner best i det daglige. Dette gjør også at du slipper det verste skrytet og de mest uinteressante statusoppdateringene som Facebook flommer over av.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse