Til hovedinnhold
TestTaxibeat

Lyst til å kjøre fet Mercedes?

Her er appen som lar deg velge og vrake blant forskjellige taxier.

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Hvis du lurer på hvilken app du skal bruke når du skal praie en taxi, så har vi kanskje svaret til deg. Taxibeat er nemlig et friskt pust blant taxi-appene.

Taxibeat.

Taxibeat baserer seg på direkte kommunikasjon med taxiene. Systemet fungerer slik at mens du som kommende taxipassasjer laster inn en app på mobilen din, har sjåførene sin egen versjon.

Velg og vrak

Når du trenger taxi åpner du bare appen for å finne nærmeste taxi i forhold til din posisjon. Du får da listet opp sjåfører som er i nærheten og som er ledig.

Du kan også enkelt velge en annen henteadresse ved å bla i kartet.

Det store fortrinnet til Taxibeat er at du kan se vurderinger av sjåføren, hva slags bil han kjører og hvilke tjenester han tilbyr. Hvis du som kvinne for eksempel ønsker en kvinnelig sjåfør, gjør bilde og navn på sjåføren dette enkelt for deg. Du kan også se om sjåføren snakker flere språk, om han kjører til flyplassen eller om han vil ta med kjæledyret ditt.

Slik slipper du å kaste bort tid på taxisjåfører som ikke tilbyr de tjenestene du ønsker. Det kan også være en sikkerhet for deg som passasjer å vite hvilken sjåfør du kjører med.

Taxibeat har ikke bare et bra konsept, denne appen er bra laget også. Den er enkel å bruke og delikat å se på.

Utfordringen er selvsagt at utbredelsen ikke er på topp enda. I de store byene finner du som regel en taxi, men det er enda litt igjen før du kan være sikker på at Taxibeat hjelper deg i enhver situasjon. Om sjåfører er interessert i å ta opp passasjerer gjennom Taxibeat (og betale en avgift for dette) nå de isteden bare kan plukke opp en passasjer fra nærmeste kø, er også et åpent spørsmål.

Taxibeat er altså enda i en tidlig fase. Vi tror uansett at Taxibeat har livets rett og at dette er en type app vi kommer til å se mer til.

Terningkast: 4

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse