Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Logitech G15

Innledning

Markedet for periferiprodukter rettet mot spillere er stort og Logitechs G-serie er spesielt rettet mot disse.

Da Logitech G15 ble lansert, vakte det oppsikt. Blått lys i knappene, konfigurasjonsmulighetene var store og gav det lille ekstra som man forventer fra et tastatur laget spesifikt for spilling.

Den nye utgaven av G15 er ingen enorm oppgradering, men noen endringer er det naturligvis. Blant annet er antallet makroknapper redusert fra 18 til 6. Om dette er fordi det ikke har vært behov for så mange vites ikke. De to andre store forandringene er at lyset nå er rødt og at LCD-skjermen er fastmontert, og har fått bedre oppløsning.

Forrige versjon av G15 var tilgjengelig med enten engelsk eller svensk oppsett på knappene. I begynnelsen av mars 2008 vil også norsk oppsett være tilgjengelig i butikkene.

Takk til Logitech som lånte oss produktet til test.