Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Logitech G9

Innledning

I vår nyhetsnotis om G9 kom en av våre lesere med denne beskrivelsen: "For et troll av en mus, ser ut som den er bygd av reservedeler". G9 ser riktignok litt klumpete og kantete ut, men det er definitivt ikke noe troll.

Høyere oppløsning, utskiftbart skall og medfølgende blylodd skal sørge for at den mest krevende bruker skal få justert G9 til å fungere optimalt. For ytterligere å understreke spillfokuset kan du justere følsomheten på lasersensoren fra 200 til 3200 dpi.

De fleste vil nok i starten reagere på at G9 ser veldig kantete ut, men spørsmålet er om den føles slik i bruk?

Takk til Logitech som lånte oss produktet til test.