Nyhet

Logitech-nytt for spillere


Logitech G15 kommer med LCD-skjerm
(klikk for flere bilder)

Tastaturet G15 rettes ifølge Logitech mot spillere. Tastaturet har 18 programmerbare "G-taster" og kommer med en tiltbar og bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Tastene er i tillegg opplyste og man kan justere lysstyrken i tre nivåer.

Logitech G15 kommer med USB-tilkopling. Prisene ser ut til å starte på drøye 650 kroner her til lands.

G5
G5 er siste generasjon spillmus fra Logitech. Musen har 2000 dpi oppløsning, og man kan stille følsomheten "on the fly" (valg mellom 400, 800 og 2000 dpi). Man får også med lodd, slik at vekten på musen kan justeres i henhold til egen smak.Logitech G5
(klikk for flere bilder)

Bildebehandlingskapasiteten er på 6,4 Megapiksler i sekundet og musen benytter et USB-grensesnitt med en rapporteringsrate på 500 ganger per sekund.

Prisene for Logitech G5 starter på ca 550 kroner her til lands.

G7
G7 er på mange måter den trådløse utgaven av G5. Spesifikasjonene er temmelig identiske som for G5, med unntak av av signalene sendes trådløst over 2,4 GHz-båndet, samt at G7 ikke har utbyttbare lodd. I tillegg har G7 blitt ustyrt med en batteriindikator.


Logitech G7
(klikk for flere bilder)

Prisene for G7 starter på ca 730 kroner. Det er foreløpig usikkert når produktene faktisk blir tilgjengelig i butikkhyllene her til lands.

(Kilde: Logitech)

Les også
Logitech G15
Les også
Logitech lanserer tre nye hodesett
Les også
To ganger 5.1-lyd fra Logitech
Les også
Mer trådløst og bærbart fra Logitech
Les også
Logitech MX518
Les også
Smart fjernkontroll fra Logitech
Les også
Nytt mus/tastatur-sett fra Logitech
Les også
Logitech lanserer ny spillmus
annonse