Til hovedinnhold

TicWatch Pro har fått søvnmåling

Den spesielle smartklokka med Wear OS blir stadig bedre.

Vegar Jansen, Tek.no
Vegar Jansen

Selv om det nå er over ett år siden smartklokka TicWatch Pro kom på markedet, har ikke produsenten Mobvoi sluttet å forbedre appene eller utvikle ny funksjonalitet til produktet.

Derfor har klokka – som for øvrig kjører operativsystemet Wear OS fra Google – stadig blitt bedre. Nå får den også en søvnsmålingssapp kalt TicSleep. Appen er i skrivende stund tilgjengelig på Google Play og skal kunne følge med på søvnsyklusen samt hjerterytmen din i drømmeland.

Foruten å gi deg en oversikt over hvor godt du sover – eller ikke – kan du også bestemme at klokka skal fyre av en alarm når du sover lett og snart skal opp uansett. Dette skal i teorien gjøre det mindre tungt å stå opp.

Mobvoi

Og hvem ønsker seg vel ikke det nå som vintermørket for alvor senker seg over landet og sinnet?

Kjekt for noen

En slik søvnmålings- og vekkeapp vil selvsagt ikke passe for alle. Noen ønsker ikke å ha ting på armen når de sover, mens andre utnytter nattetimene til å sørge for at dingsene er ferdigladet når de tar fatt på dagen.

Men ladetiden på TicWatch Pro er uansett såpass kort at dette ikke bør være noe stort problem. Ettersom klokka er utstyrt med to skjermer holder den også vanligvis koken i minst et par dager selv med vanlige smartfunksjoner påskrudd.

Hvordan den klarer seg både dagen og natten med full søvn- og pulsmåling gjenstår dog å se.

Vil du vite mer?
TEST: Mobvoi TicWatch Pro >>>

(Kilde: The Verge)

annonse