Til hovedinnhold

Apple Watch kan få søvnmåling

Avslørt av skjermbilde på Apples egne nettsider.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Apples smartklokke Apple Watch har i flere år hatt et stort fokus på helse, og stadig lagt inn nye funksjoner som skal gjøre hverdagen din hakket bedre. Men det har vært én funksjon «alle» konkurrentene har bydd på, men som Apple Watch ikke har hatt: Søvnregistrering.

Det florerte flere rykter rundt at funksjonen ville komme som en del av den nye Apple Watch Series 5 i september, men den dukket ikke opp. Nå kan imidlertid selskapet ha avslørt sine planer om en ny søvnapp likevel ikke er så langt unna, melder 9to5mac.

Avslørt av skjermbilde

Skjermdumpen som nå er tatt vekk ga klare tegn på at Apple har en søvnapp på gang.
9to5mac

Det er via Apples egne hjemmesider avsløringen har blitt oppdaget. Gikk du inn og leste om Alarm-appen denne uken ville du nemlig se en skjermdump av brukergrensesnittet, hvor det stod følgende tekst: «Set your bedtime and wake up in the Sleep app. »

Denne skjermdumpen er nå tatt vekk og erstattet slik at teksten ikke lenger vises. Likevel kan det altså virke som Apple har klare planer om å lage sin egen funksjon for søvnmålinger via en egen app.

Finnes som tredjeparts app

Enn så lenge må du klare deg uten noen egen søvnfunksjon fra Apple. Men det finnes alternativer.

Det finnes nemlig tredjeparts leverandører som tilbyr apper som kan hjelpe deg følge med på hvor godt du sover. Blant annet trekkes appene Sleep++ og AutoSleep frem som gode alternativer av den amerikanske nettavisen.

Så blir det spennende å se om Apple trekker sin egen søvn-app opp av hatten i tiden som kommer. Vi tror nok den i så fall er et kjærkomment tilskudd til det allerede velfungerende produktet.

Apple har nemlig nettopp lansert sin nyeste versjon av Apple Watch:
Les hele testen av klokken her »

(Kilde: 9to5Mac)

annonse