Til hovedinnhold

Se TVNorge-programmer når du vil

TV-kanalen lanserer «on demand» for underholdningsprogrammer.

TVNorge

Canal Digital-kunder får nå tilgang til TVNorge når det måtte passe dem. Den nye arkivtjenesten TVNorge on demand lanseres, og blir tilgjengelig via Canal Digitals underholdningsportal GO.

Det digitale arkivet består av flere TV-serier som sendes og har blitt sendt på TVNorge, i tillegg til alle egenproduksjonene som blir sendt på kanalen denne høsten. Arkivet skal også bygges ut med nye programmer som går på TVNorge-søsterkanalene MAX, VOX og FEM.

Er du kunde hos Canal Digital vil du med andre ord kunne se populære underholdningsprogrammer som 71° nord, I kveld med Ylvis og Asbjørn Brekke Show når det måtte passe deg. Tjenesten er gratis ut året, mens ordinær pris vil være 79 kroner i måneden – i likhet med både Netflix og HBO.

Reklamefritt

Slik ser TVNorge on demand ut.Foto: Canal Digital

TVNorge on demand dukker som sagt opp i Canal Digital GO. Tjenesten blir tilgjengelig på TV-skjermen for kunder med ADB-dekodere, både av standard type og HD PVR-versjonen.

Tjenesten blir videre reklamefri, slik at du slipper reklameavbrudd under programmene. Parabolkundene skal ha tilgang allerede nå, mens kabel-TV-kundene må vente noen uker.

Le når det passer deg best

– Den nye tjenesten gjør at våre kunder kan se populære humor- og underholdningsprogrammer når de selv måtte ønske det, sier administrerende direktør i Canal Digital Norge, Petter Carlsen, i en pressemelding. Han fortsetter:

– Et par tastetrykk på fjernkontrollen er alt som skal til for at kundene får tilgang til programarkivet på TV-skjermen. Dette er en ny arkivtjeneste som vi er alene om å tilby og som vi tror vil få stor oppslutning.

Heller ikke digitaldirektør i TVNorge, Bernhard Steen, sparer på lovordene i pressemeldingen:

– Om det er Ylvis, Asbjørn Brekke eller Kompani Karlsen som gjør det: I TVNorge ønsker vi å få folk til å le. Dessverre passer det ikke alle å le akkurat når sendeskjemaet vårt har lagt opp til det. Derfor ønsker vi å bidra til at alle får sett TVNorges programmer når de selv synes det passer best.

(Kilde: Pressemelding)

annonse