Til hovedinnhold

Canal+ blir C More

I tillegg blir alt innhold tilgjengelig på PC, smarttelefon og nettbrett.

C More, Istockphoto

I høst vil du ikke lenger se filmer, TV-programmer og sport på Canal+. Canal+ endrer nemlig navn til C More fra og med 4. september, og det blir lovet at alt innhold også skal gjøres tilgjengelig på PC, nettbrett og mobil.

Betal-TV-selskapet C More Entertainment er eid av svenske Bonnier og norske Telenor, og står bak driften av Canal+-kanelene i Norden. I tillegg til mer omfattende mediestøtte, skal C More stå for et bredere tilbud av familieinnhold, sport og dokumentarer.

Flere kanaler

Steinar Brændeland.Foto: Canal+, All Rights Reserved

– C More vil med vår nye merkevare tilby vårt innhold på en vesentlig mer leken og fleksibel måte enn tidligere, sier Steinar Brændeland, sjef hos C More Entertainment Norge, i en pressemelding.

– Vi utvider vårt tilbud med mer familieinnhold, sport og dokumentarer, og alt gjøres tilgjengelig for våre seere på TV, PC, mediebrett og mobil.

– Vi er med vår nye nordiske merkevarestruktur i stand til å levere vårt kvalitetsinnhold på en enkel og personlig måte slik at våre kunder skal få en best mulig opplevelse av C More, avslutter Brændeland.

Merkevarebyttet omfatter alle 17 TV-kanaler som C More tilbyr i Norge. Mer informasjon om innhold og tjenester blir lovet nærmere lansering, men inntil videre er det kjent at C More skal tilby flere kanaler enn tidligere, og utvider med en ny dokumentarkategori. Det blir fem HD-kanaler: to filmkanaler, to sportskanaler og én seriekanal – ikke ulikt dagens opplegg.

På tvers av plattformer

På sin spørsmål-og-svar-side forklarer C More navnebyttet med at ordet «kanal» gir inntrykk av en rendyrket TV-virksomhet. Ettersom C More byr på mer enn tradisjonelle TV-kanaler, syntes de at et navnebytte var på sin plass. Navnet Canal+ henger igjen fra selskapets tidligere franske eier med samme navn.

En av nyhetene som går utenom tradisjonelle TV-tjenester er C More Play, hvor du kan se C Mores tilbud hvor og når det måtte passe deg på PC, nettbrett eller smarttelefon. Dette skal være uten ekstra kostnad, men C More påpeker at tilbudet kan variere hos ulike TV-leverandører.

C More Play vil også få flere filmer og TV-serier som kommer i tillegg til det du kan se på de vanlige TV-kanalene. Månedens film blir vist i stereoskopisk 3D, sammen med utvalgte sportsarrangementer.

(Kilde: Canalplus.no)

annonse