Nyhet

Canal+ blir C More

I tillegg blir alt innhold tilgjengelig på PC, smarttelefon og nettbrett.

I høst vil du ikke lenger se filmer, TV-programmer og sport på Canal+. Canal+ endrer nemlig navn til C More fra og med 4. september, og det blir lovet at alt innhold også skal gjøres tilgjengelig på PC, nettbrett og mobil.

Betal-TV-selskapet C More Entertainment er eid av svenske Bonnier og norske Telenor, og står bak driften av Canal+-kanelene i Norden. I tillegg til mer omfattende mediestøtte, skal C More stå for et bredere tilbud av familieinnhold, sport og dokumentarer.

Flere kanaler

Steinar Brændeland.Foto: Canal+, All Rights Reserved

– C More vil med vår nye merkevare tilby vårt innhold på en vesentlig mer leken og fleksibel måte enn tidligere, sier Steinar Brændeland, sjef hos C More Entertainment Norge, i en pressemelding.

– Vi utvider vårt tilbud med mer familieinnhold, sport og dokumentarer, og alt gjøres tilgjengelig for våre seere på TV, PC, mediebrett og mobil.

– Vi er med vår nye nordiske merkevarestruktur i stand til å levere vårt kvalitetsinnhold på en enkel og personlig måte slik at våre kunder skal få en best mulig opplevelse av C More, avslutter Brændeland.

Merkevarebyttet omfatter alle 17 TV-kanaler som C More tilbyr i Norge. Mer informasjon om innhold og tjenester blir lovet nærmere lansering, men inntil videre er det kjent at C More skal tilby flere kanaler enn tidligere, og utvider med en ny dokumentarkategori. Det blir fem HD-kanaler: to filmkanaler, to sportskanaler og én seriekanal – ikke ulikt dagens opplegg.

På tvers av plattformer

På sin spørsmål-og-svar-side forklarer C More navnebyttet med at ordet «kanal» gir inntrykk av en rendyrket TV-virksomhet. Ettersom C More byr på mer enn tradisjonelle TV-kanaler, syntes de at et navnebytte var på sin plass. Navnet Canal+ henger igjen fra selskapets tidligere franske eier med samme navn.

En av nyhetene som går utenom tradisjonelle TV-tjenester er C More Play, hvor du kan se C Mores tilbud hvor og når det måtte passe deg på PC, nettbrett eller smarttelefon. Dette skal være uten ekstra kostnad, men C More påpeker at tilbudet kan variere hos ulike TV-leverandører.

C More Play vil også få flere filmer og TV-serier som kommer i tillegg til det du kan se på de vanlige TV-kanalene. Månedens film blir vist i stereoskopisk 3D, sammen med utvalgte sportsarrangementer.

(Kilde: Canalplus.no)

Les også
Se TVNorge-programmer når du vil
Les også
TV 2 bryter med Canal Digital
Les også
Google TV kan bli som Apples AirPlay
Les også
Comoyo kommer på Xbox 360
Les også
Dette er Canal Digitals nye dekoder
Les også
Styr tv-mottakeren fra mobilen
annonse