Til hovedinnhold

Norske kunder kan prøve en 3D-kanal i helgen

Canal Digital viser tredimensjonelt innhold i tre dager.

Hardware.no/Canal Digital/National Geographic
Niklas Plikk

[Hardware.no]: De siste årene har TV-ene blitt større og større, og nesten hver eneste en har støtte for 3D-innhold. Men selv om TV-ene har latt deg se på stereoskopisk innhold, har det ikke vært mye å se på.

3D-dokumentarer

Denne helgen vil Canal Digital utvide 3D-satsningen sin med et prøveprosjekt på tre dager. På en ekslusiv 3D-kanal for Canal Digital-kunder vil de kontinuerlig vise seks 3D-programmer i løpet av helgen, med innhold fra National Geographic Channel.

Dette er ikke første gang Canal Digital viser 3D-innhold, men tidligere har 3D-sendingene deres vært forbehold sportsarrangementer. Nå skifter de målgruppe, og håper dokumentarprogrammene vil få enda flere kunder til å bli interessert for tredimensjonelle TV-sendinger.

Tre dager

3D-sendingene blir tilgjengelig for både parabol- og kabelkunder. Parabolkunder finner sendingene på kanalplass 9, mens kabelkunder vil ha sendingene på kanalplass 29. 3D-kanalen starter sendingene fredag 14. desember kl 18.00 og vil kontinuerlig vise 3D-programmer frem til kl 24.00 søndag 16. desember.

Dette er som sagt bare et prøveprosjekt, og kanalen forsvinner igjen neste uke.

Har du en HD-dekoder og 3D-TV? Har du tenkt til å titte innom kanalen i helgen? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

(Kilde: Pressemelding)

annonse