Nyhet

Samsung lanserer sosial plattform som du «bygger» sammen med andre

«Waffle» blir ikke helt som andre sosiale plattformer.

Sosiale medier- eller plattformer er ofte ensbetydende med Facebook , men det finnes sågar mange tilnærminger til konseptet. I en pressemelding har Samsung nå dratt sløret av en ny sosial plattform med en annerledes vri, døpt «Waffle».

Waffle er en mobilapp som er basert på idéen om å la folk samarbeide om innholdet på diverse kreative måter.

Virtuell «grafitti-vegg»

Appen opererer med et rutenett-grensesnitt à la det man finner på overflaten av en vaffel, derav navnet. Rutenettet fungerer som en visuell «nyhetsstrøm» hvor venner kan legge til innhold i form av for eksempel bilder.

På denne måten kan man utvide strømmen i fellesskap med andre. Samsung bruker analogien «felles grafitti-vegg» for å beskrive konseptet. Enhver kan altså enten starte en ny strøm selv, eller bidra på strømmene som andre lager.

Informativt eller bare lek

Som et eksempel på hva dette kan brukes til, utover bare ren underholdning, nevner Samsung at man en bruker kan starte med å publisere et reisebilde fra et bestemt sted, hvorpå andre bidrar med sine bilder fra stedet - eller eventuelt annet relatert innhold.

Dermed kan man bruke appen til å fortelle en form for historie eller lage strømmer med bestemte temaer som alle bidragsytere kan ha nytte eller glede av. Waffle skal være i ferd med å gjennomgå betatesting på Android nå, og det er uvisst når den skal slippes for allmennheten.

Mer informasjon finner du hos Samsung, og se video under for en presentasjon av konseptet.

Samsung har lansert 4K-Blu-ray-spiller: Den fikk oss til å måpe »

(Via The Verge)

Les også
– Facebook lytter til samtalene dine gjennom mikrofonen på mobilen
Les også
«Pass deg, du sitter for nærme skjermen!»
Les også
Samsung UBD-K8500: HDR får oss til å måpe like mye som da vi så Blu-ray for første gang
Les også
Her har de plukket fra hverandre Galaxy S7
annonse