Til hovedinnhold

Gratis navigasjon fra Nokia

Dermed går finnene i strupen på dedikerte GPS-produsenter som TomTom og Garmin, og sørger for god publisitet rundt relanseringen av sin innholdsportal Ovi.
De gratis fotgjenger- og bilkartene kommer nemlig som en del av selskapets relansering av innholdsportalen Ovi, som vi skrev om tidligere i uken
Den nye versjonen av Ovi Maps omfatter alle blant annet stemmenavigasjon under hele reisen i 74 land og på 46 språk, trafikkinformasjon i over ti land og detaljerte kart for 180 land.
- Vi ønsker å gjøre navigasjon med mobilen like vanlig som å sende en tekstmelding eller ta et bilde. Vi tror at det å gjøre de beste kartene med stemmenavigasjon gratis vil fremskynde dette, forklarer Anssi Vanjoki, Executive Vice President i Nokia.
Han spør hvorfor du skal ha flere enheter som virker kun i ett land eller en region, med et klart spark til dedikerte GPS-produsenter.
- Sett det sammen, gjør det gratis og gjør det globalt, og du har noe som virkelig er nyttig og kan hjelpe deg å finne frem i nesten hver eneste by i verden, enten det er til fots eller i bil, sier Vanjoki.
Ovi Maps er umiddelbart tilgjengelig for nedlasting for ti Nokia-terminaler, som Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic og Nokia E72, og flere Nokia smarttelefoner forventes å legges til i løpet av de nærmeste ukene. I mellomtiden kan eiere av smarttelefoner kompatible med Ovi Maps laste det ned gratis fra www.nokia.com/maps.

Mer om
annonse