Gratis navigasjon fra Nokia

Dermed går finnene i strupen på dedikerte GPS-produsenter som TomTom og Garmin, og sørger for god publisitet rundt relanseringen av sin innholdsportal Ovi.
De gratis fotgjenger- og bilkartene kommer nemlig som en del av selskapets relansering av innholdsportalen Ovi, som vi skrev om tidligere i uken
Den nye versjonen av Ovi Maps omfatter alle blant annet stemmenavigasjon under hele reisen i 74 land og på 46 språk, trafikkinformasjon i over ti land og detaljerte kart for 180 land.
- Vi ønsker å gjøre navigasjon med mobilen like vanlig som å sende en tekstmelding eller ta et bilde. Vi tror at det å gjøre de beste kartene med stemmenavigasjon gratis vil fremskynde dette, forklarer Anssi Vanjoki, Executive Vice President i Nokia.
Han spør hvorfor du skal ha flere enheter som virker kun i ett land eller en region, med et klart spark til dedikerte GPS-produsenter.
- Sett det sammen, gjør det gratis og gjør det globalt, og du har noe som virkelig er nyttig og kan hjelpe deg å finne frem i nesten hver eneste by i verden, enten det er til fots eller i bil, sier Vanjoki.
Ovi Maps er umiddelbart tilgjengelig for nedlasting for ti Nokia-terminaler, som Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic og Nokia E72, og flere Nokia smarttelefoner forventes å legges til i løpet av de nærmeste ukene. I mellomtiden kan eiere av smarttelefoner kompatible med Ovi Maps laste det ned gratis fra www.nokia.com/maps.

Les også
Linda Eide blir med deg på biltur
Les også
Dette er GPS-en vi vil ha
Les også
- "Knocks the spots off iPhone"
Les også
Populært med gratis navigasjon
Les også
Firefox Mobile først til Nokia
Les også
Lanserer Nokia X6 16GB
Les også
Nå får du terrengkart til bil-GPS-en
Les også
Ny Garmin-Asus med Winmo 6.5.3
Les også
Slik fungerer Nokias gratisnavigasjon
Les også
Ny Ovi fra Nokia?
Les også
Vil kaste Nokia ut av USA
Les også
N900 på bedringens vei
Les også
Se filmene dine på mobilen
Les også
Dette tror operatørene om 2010
Mer om
annonse