Nyhet

- "Knocks the spots off iPhone"

Mobile World Congress (MWC) er over for i år. Men denne messen er så stor at vi umulig kan få med oss alt som lanseres og demonstreres, og da er det på sin plass å vie litt tid til spennende produkter som ble glemt, oversett eller ikke-prioritert i løpet av messen. Danske Mobilsiden.dk tok i alle fall turen innom Garmins stand for å ta Nüvifone A50 nærmere i øyesyn. Der fortalte Garmins PR-sjef Anthony Chmarny at ”this knocks the spots off iPhone” – altså at den er mye bedre enn iPhone. Utvilsomt et bombastisk og unyansert utspill, men da er i alle fall listen lagt høyt for Nüvifone A50, og det blir spennende å se om den virkelig lever opp til Chmarnys påstander.

Det forventes at Garmin Nüvifone A50 skal ha et fortrinn når det gjelder GPS-funksjon. Med all kartinformasjon pre-installert på telefonen, skal den etter sigende fungere som en fullblods GPS i tillegg til mobilfunksjonene.

Se Anthony Chmarny fra Garmin demonstrere Nüvifone A50 til Mobilsiden.dk på MWC:

Telefonen skal komme på markedet i første del av 2010, men det er ikke kjent om Nüvifone blir tilgjengelig i Norge. Pris er også ukjent for øyeblikket.

Les også
Apple på krigsstien mot HTC
Les også
Nokia vil ha felles bil-standard
Les også
Artig Android-app?
Les også
Nå får du terrengkart til bil-GPS-en
Les også
Ny Garmin-Asus med Winmo 6.5.3
Les også
Gratis navigasjon fra Nokia
Les også
Garmin Oregon 300 ikke så tøff som du tror
Les også
Her kjøper du GPS billigst
Les også
Garmin utsetter GPS-mobil
Les også
Asus Garmin Nuviphone M20 klar i juni
Les også
Garmin Nüvifone utsatt til neste år
annonse