Til hovedinnhold

– Ny Xbox kommer neste november

Kilder med tilknytning til Microsoft forteller at planen for 2013 nesten er ferdig.

[Gamer.no]: Ifølge businessmagasinet Bloombergs nettsider får vi pusle med enda en ny spillkonsoll allerede neste november. Nettstedet skal ha huket tak i anonyme kilder som har oversikt over Microsofts planer.

Planen er å slippe den neste Xbox-en tidsnok til å rekke Thanksgiving- og julesalget, og dermed håve inn på de mange konsollsultne spillerne som tørster etter det store nye neste.

Det som derimot er uklart er akkurat når datagiganten planlegger å avduke den nye maskinen. Kildene hevder at Microsoft vipper mellom å ville rive teppet av boksen under neste års E3-messe, eller å organisere en egen dedikert hendelse.

Ingen blir nok spesielt overrasket om disse ryktene viser seg å stemme. Over hele det vide Internettet har nye rumlinger om nye konsoller fra både Microsoft og Sony dukket opp så å si hver dag, og det er utfordrende å skulle skille ut hva som er sant og ikke fra denne verdensomspennende hviskeleken.

Liten Xbox også?

Det ryktes for tiden også at Microsoft planlegger å slippe en liten Windows 8-drevet Xbox neste år, til mediesenter- og spillbruk.

Inntil ryktene forhåpentligvis innfris neste år kan vi kose oss med nylanserte Wii U fra Nintendo, som lover å gi en spillopplevelse utenom det vanlige.

Les også: Microsoft ber nettsteder fjerne «Xbox 720»-dokument Les også: Er produksjonen av den nye Xbox-en igang?

annonse