Til hovedinnhold
NyhetHeadweb gir deg 7000 filmer på Xbox 360

Headweb kommer til Xbox 360

Den svenske filmtjenesten utvider ytterligere.

Headweb

Svenske Headweb kunngjorde nylig at eiere av Smart-TV-er fra LG får tilgang til en ny app, som åpner for alle de rundt 7000 filmene tjenesten har å by på. Svenskene ligger ikke på latsiden i høst, og nå blir strømmetjenesten snart tilgjengelig for Xbox 360-eiere også.

– Vi ser fram til å lansere Xbox-appen så fort som mulig, sier Headweb-sjef Peter Alvarsson i en pressemelding, og tilføyer: – Dette er vår første satsing som er spesielt rettet mot familier og det brede spillsamfunnet.

– Gjør Xbox 360 mer komplett

For å ta i bruk tjenesten må Xbox-brukere selvsagt ha en Internett-forbindelse, samt et Xbox LIVE Gold-medlemskap. Med noen få tastetrykk skal brukerne få tilgang til alt fra nye Hollywood-blockbustere og klassikere til mer lokale filmer og dokumentarer.

For Microsoft er tilføyelsen av Headweb enda et skritt i retning av å gjøre Xbox 360 til en underholdningsmaskin som ikke utelukkende begrenser seg til spillere.

– Headweb er en ideell innholdspartner for oss, sier Xbox 360-markedssjef Mattias Rosenkvist i en pressemelding. – Dette viser at Xbox er mer enn bare spill, og at konsollen tilbyr hele familien enda mer underholdning i den samme pakken.

Voksende marked

Headweb tilbyr umiddelbar adgang til filmer over Internett via såkalt video on demand (VOD). Tidligere i år ble tjenesten lansert på Smart-TV-er fra Samsung, og er fra før tilgjengelig for PC, iPad, Boxee Box og PlayStation 3.

Den mer utbredte tilgangen til videostrømming av filmer og TV-serier ser ut til å bli en stadig økende trend. Internasjonale giganter som Netflix, HBO og Apple har også meldt sterk interesse for VOD-tjenester i Norge.

(Kilde: Headweb)

annonse