Tek.no

Nyhet

Canon med nytt videokamera

Canons nye videokamera, Legria HF M32
20 Juli 2010 16:17

Canon har lansert et nytt videokamera i sin mellomklasse, Legria HF M32. Kameraet kan sies å være en forbedret versjon av Legria HF M31, som kom i starten av året.

Les også: 15 nye videokameraer

HF M32 har en 6,8cm (2,7 tommer)trykkfølsom skjerm.

Kameraet har fått forbedret lagringskapasitet, 64GB mot 32GB som var lagringskapasiteten til HF M31. Hvis dette ikke er nok plass, kan man utvide med et SDXC-minnekort.

Dette er det første videokameraet til Canon som støtter denne typen, og med en lagringskapasitet opp til 2TB burde det være mer enn nok for de fleste.

Les også: SD til CD adapter

Med en 3,3MP CMOS bildebrikke kan kameraet filme i Full-HD med 24 bilder per sekund, og objektivet er bildestabilisert med Canons eget IS-system.

Den trykkfølsomme skjermen er på 6,8cm (2,7 tommer) og er med det lik skjermen til HF M31. Heller ikke på dette kameraet har Canon valgt å implementere en optisk søker, så man må stole på LCD-skjermen.

Kameraet kan forventes i september, men noen norsk pris er ikke kjent for øyeblikket. I USA vil prisen på kameraet ligge rundt 1000 dollar, eller litt i overkant av 6000 norske kroner.

Les også: Sony lanserer videokamera med utskiftbar optikk

Kilder: www.canon-europe.com www.photographyblog.com

Les også
Speilrefleksvideo
Les også
Videokamera med Micro Four-Thirds
Les også
Verdens minste full HD bildebrikke
Les også
Her kommer Red Epic!
annonse

Les også