Til hovedinnhold

Internet Defense League trår til

Er klare til å kjempe for friheten på nett.

Marvel Studios

I januar gikk tusenvis av nettsider i svart som protest mot den kontroversielle antipiratloven SOPA – som ble sammenliknet med Internett-sensur. Resultatet ble suksess for SOPAs motstandere og loven har blitt utsatt på ubestemt tid.

Nå har gruppen bak den opprinnelige protesten gått sammen og dannet en ny koalisjon, Internet Defense League, som skal beskytte nettet mot enhver form for trussel av samme kaliber.

Få beskjed om trusler

Internet Defense League trekker humor inn i kampanjen sin og sammenlikner seg indirekte med superhelter som kommer til unnsetning når det er fare på ferde.

– Sammen kan våre nettsteder og personlige nettverk mobilisere planeten for å forsvare retten mot dårlige lover og monopoler, lyder det på initiativets nye hjemmeside.

Den offisielle lanseringen av Internet Defense League skjer om et par uker, og da vil de avsløre alle Internett-selskaper som har blitt med i kampen. Blant de som allerede er kjent er Reddit og WordPress.

nettsiden til Internet Defense League kan du melde deg på ved å skrive inn navnet på nettsiden din og din e-post-adresse. Deretter vil du motta en beskjed når det dukker opp en «trussel», slik at du kan spre budskapet videre på nettsiden din eller på et sosialt nettverk med et enkelt klikk.

Det gjenstår å se om Internet Defense League blir like fantastiske som The Avengers på bildet øverst.

Les også: Far lagde falsk pornosideprofil for å hevne sønn

(Kilde: Huffington Post)

annonse