Til hovedinnhold

Se, en vanntett Samsung Galaxy S4

Dette er de første bildene av S4 Active.

GSMArena
Foto: GSMArena

Joda, den har vært på ryktebørsen en stund, men nå har omsider de første bildene av Samsung I9295 Galaxy S4 Active dukket opp på nettet. Vår kilde er GSMArena.com, som melder at dette er en vann- og støvsikker utgave av Samsungs toppmodell, med ganske lik spesifikasjonsliste. Kameraet skal dog være nedgradert fra et 13- til et 8-megapikselkamera, samt at Active får tre fysiske taster.

Kilden stusser derimot på at pikseltettheten angivelig er på 480ppi, noe som stemmer dårlig med at skjermen skal være en HD-skjerm på fem tommer med 1080p-oppløsning. Er det fortsatt AMOLED-teknologi i skjermen? Er den på fem tommer likevel? Svarene får vi når Samsung offisielt lanserer mobilen.

Video av Active

Samsung Galaxy S4 Active ble nylig vist frem i Kroatia, hvor bildene ble tatt. Ifølge GSMArena.com bør derfor en offisiell lansering være nært forestående.

MobileTechReview har også lagt ut en kort videsnutt med Galaxy S4 Active i hovedrollen på YouTube:

Xperia Z-konkurrent

Stemmer det at denne sportsutgaven av Samsung Galaxy S4 er tett opptil originalen hva gjelder spesifikasjoner, vil den kanskje bli en utfordring for Sony Xperia Z. Toppmodellen til Sony har tilsynelatende klart å utfordre Android-hegemoniet til Samsung her i Norge, og det at denne er vanntett har vært et stort salgspoeng.

Samsung Norge vil foreløpig ikke bekrefte overfor Amobil om det kommer en vanntett utgave av deres toppmodell. GSMArena.com viser imidlertid til en lekket "kjøreplan", der Active skal lanseres i midten av juli sammen med S4 Mini.

Usikker på hvilken Android-toppmodell du bør kjøpe? Vi har sammenlignet muskelmobilene Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z og HTC One

(Kilder: GSMArena.com, YouTube (MobileTechReview))

annonse