Til hovedinnhold
KonkurranseVinn Samsung Galaxy S4 Active

Trenger du en vanntett muskelmobil?

Vi deler ut to Samsung Galaxy S4 Active.

Samsung har laget vanntette mobiler i en årrekke allerede, men først nå har de begynt å selge skikkelige toppmodeller som også er vanntette. Galaxy S4 Active er en slik

Galaxy S4 Active deler faktisk i stor grad spesifikasjoner med den vanlige toppmodellen fra Samsung, Galaxy S4. Våre inntrykk så langt antyder at de fleste av tilpasningene som er gjort for å få telefonen vanntett, handler om å gjøre den bedre egnet for utendørs bruk.

Viktigst her er selvsagt at Galaxy S4 Active ikke har AMOLED-skjerm slik toppmodellen har, men i stedet har en langt mer lyssterk IPS-skjerm.

Les også: Samsung lanserer Galaxy S4 Active

Rå spesifikasjoner

Her får du nyeste tilgjengelige Android-versjon, du får den kraftigste systembrikken som er på markedet akkurat nå, og du får en full-HD-skjerm på fem tommer. Alt dette i en innpakning som tåler klassisk norsk møkkavær. Det har vi jo som kjent en del av.

Hvis du likevel er så heldig å ha godvær mesteparten av året, så ser faktisk ikke Galaxy S4 Active ut som noen bulldoser heller, slik mange andre hardføre mobiler gjør.

Her kan du lese vår test av Samsung Galaxy S4 Active

Vi deler ut to av dem

Galaxy S4 Active koster fra 4500 kroner, og denne helgen skal vi dele ut to stykker av den. For å være med i trekningen må du svare riktig på de tre spørsmålene under.

For at vi skal vå sendt ut premiene så fort som mulig ber vi deg legge igjen korrekt kontaktinformasjon sammen med svaret ditt. Adressen vil ikke bli brukt til spam, og informasjonen slettes når konkurransen er over.

Konkurransen varer fra 06:00, lørdag morgen til klokken 12:00 mandag 8. juli. Ansatte i Mediehuset Tek har ikke anledning til å delta.

annonse