Nyhet

Windows Messenger for Iphone

Frem til i dag har man måttet benytte tredjeparts applikasjoner for å koble til Microsofts Live Messenger-tjeneste fra Iphone. Det har ikke vært mangel på applikasjoner for formålet, med Fring, IM+ og Agile Messenger, for å nevne noen.

Både Yahoo og Messenger

Microsoft slipper i dag sin egen utgave av Live Messenger for Iphone på amerikanske App Store. Applikasjonen støtter Iphone, Ipad og Ipod Touch. Den skal i tillegg til lynmeldinger også ha støtte for tjenestene Facebook, Myspace, Youtube og Flickr. Dersom man bruker Microsofts e-posttjeneste kan man sjekke den også via applikasjonen.

Applikasjonen støtter også Yahoo Messenger, og man kan være pålogget både med Live Messenger-konto og Yahoo-konto samtidig.

Som i de andre versjonene av Live Messenger får man beskjed om eventuelle meldinger som har kommet mens man har vært avlogget. Man kan også dele bilder i samtalen, eller laste opp bilder til Microsofts bildetjeneste.

Ikke i Norge ennå

Applikasjonen er gratis, men er foreløpig ikke tilgjengelig i for brukere med norsk Itunes-konto. Ifølge produktsjef Kristine Bjørnstad i Microsoft kommer applikasjonen til Norge til høsten, men noen lanseringsdato er ennå ikke satt.

Les også:

(Kilder: gizmodo.com, Microsoft)

Les også
Microsoft vil kapre Iphone-utviklere
Les også
Oppdater Iphone i dag!
Les også
Microsoft vil ha lyse idéer
Les også
Tidenes møljeslagsmål
annonse