Til hovedinnhold

Mewe frister de unge voksne

Mewe skiller seg ut fra de aller fleste andre abonnementer på markedet, fordi du i tillegg til et mobilabonnement får rabatt på klær, og muligheten til å vinne konsertbilletter, reiser, og andre opplevelser via ditt abonnement.

Målgruppen til Mewe betegnes som unge voksne med interesse for musikk, mote, aktiv fritid, og venner, og målet er å kunne tilby noe mer enn et vanlig mobilabonnement.

Litt utradisjonelt

Avdelingsleder i Netcom Mewe Tor Erik Hagen sier til Mobilen at konseptet skal kunne tilby kundene noe mer enn bare et mobilabonnement. De samarbeider blant annet med klesprodusenten Urban, skate-portalen Tacky, TV-kanalen The Voice og artisten Name.

- Mewe er ikke bare et abonnement, det er også opplevelser, innhold og tjenester. Vi er litt utradisjonelle i måten vi kommuniserer på, ettersom vi prøver å nå kundene på områder der de kjenner seg igjen, sier Hagen.

Motsvar til Djuice

Hagen sier også at Mewe skal være Netcoms motsvar til Telenors Djuice, og at de vil konkurrere om de samme kundene.

- Djuice er hovedkonkurrenten vår, men vi er bedre på pris, opplevelser og innhold, sier han.

Ingen fast månedspris

Mewe-abonnementet har i utgangspunktet ingen månedspris, men du kan velge å betale mellom 200- og 800 kroner per måned for å kjøpe en subsidiert mobiltelefon, få inkluderte ringeminutter eller SMS, Netcoms vennetjeneste, eller andre tjenester.

Minuttpris, SMS- og MMS-pris er alle satt til 60 øre, mens oppstartsprisen er 89 øre. Mewe-kunder kan imidlertid ringe og sende meldinger helt gratis seg imellom.

- Dette er noe nytt, noe spennende, noe annerledes. Det må oppleves, avslutter Hagen.

Hvem er billigst av Mewe og Djuice for deg? Sjekk Ringepriser.

Mer om
annonse