Til hovedinnhold

To nye Surface-utgaver kan være på vei

Ryktene vil ha det til at både en stor og liten versjon er underveis.

Microsoft

Det har i ganske lang tid versert rykter om at Microsoft skulle lansere en miniversjon av sitt nettbrett Surface. Tidlig i mai inviterte selskapet til en pressekonferanse som tilsynelatende hintet om at Surface Mini ville bli vist frem, men i stedet dro Microsoft sløret av Surface Pro 3.

De seneste ryktene indikerer imidlertid at Surface Mini-lanseringen likevel er nært forestående, men i tillegg ser det ut til at Microsoft skal slippe enda en Surface-modell på samme tid. Ryktene kommer i form av en Twitter-melding fra TK Tech News, som skal ha vært i kontakt med kilder.

Skal komme før jul

Ifølge meldingen skal Microsoft slippe både en Surface Mini og en Surface 3 innen «holiday season», altså juletider. Mini-utgaven skal visstnok produseres i et begrenset antall, uten at dette utdypes ytterligere.

Når det gjelder Surface 3 ser det altså ut til at dette blir et rimeligere alternativ til den eksisterende 12-tommersmodellen Surface Pro 3, men uten at de tekniske spesifikasjonene er kjent.

10,6-tommer

Det har allerede blitt hintet om en mulig, ny Surface 3-variant tidligere. I sommer var nettstedet Digitimes i kontakt med kilder som hevdet at Microsoft hadde planer om å slippe en 10,6-tommers Surface-modell i oktober i år. Den vil med andre ord få samme størrelse som de eksisterende Surface- og Surface 2-variantene.

Når det gjelder Surface Mini har tidligere rykter indikert at nettbrettet får en 7,5-tommers skjerm med en oppløsning på 1440 x 1080 piksler og en Qualcomm-prosessor. For mer informasjon må vi nok vente på offisielle kunngjøringer fra Microsoft.

Vi var godt forbøyd med Surface Pro 3: Den er en fullverdig PC »

(Via Sweclockers)

annonse