Til hovedinnhold

Her er Canal Digitals nye strømmetjeneste

Tilbyr ny løsning for sine parabolkunder.

C More Play

Bare et par uker etter at Telenor la ned millionsatsningen Comoyo, tilbyr nå Telenor-eide Canal Digital tilgang til strømmetilbudet fra C More – C More Play. Med denne tjenesten får alle parabolkunder muligheten til å strømme så mye film og serier de vil via en dekoder, iPad, Mac eller PC.

Canal Digital tar dermed over stafettpinen til Comoyo, som måtte seg seg slått av de amerikanske gigantene Netflix og HBO. For å kunne måle krefter med de to har Canal Digital derfor valgt å legge seg på samme pris for sitt nye tilbud.

– C More Play tilbyr over 2000 filmer og tv-serier og har rundt 300 filmpremierer i året, og med en pris på 79 kroner i måneden mener jeg vi i dag lanserer Norges desidert beste filmtilbud, sier Petter Carlsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

Gjelder parabolkunder

Petter Carlsen i Canal Digital.

Det er i første omgang Canal Digitals parabolkunder som i dag kan bestille seg C More Play.

Parabolkundene vil imidlertid ikke bare få den nye strømmetjenesten. Har du for eksempel Norgespakken og bestiller den nye tjenesten, vil du automatisk få tilgang til alle filmkanalene fra C More på dekoderen din. Det er også mulig for å se på disse kanalene direkte via PC, Mac og iPad.

Kommer med flere HBO-serier

Siden C More sitter på rettigheter til flere HBO-serier, kan du for eksempel se Game of Thrones, True Blood og Boarderwalk Empire via C More Play. Disse episodene blir gjort tilgjengelige 24 timer etter dem har hatt premiere i USA, noe som altså er den samme garantien HBO Nordic gir deg.

Selskapet har også avtale med andre filmstudioer som blant annet Fox, MGM, Paramount, Disney, Universal, Sony, Warner, Turner og Svensk Filmindustri.

I september vil filmer som Jack Reacher, På nye eventyr med TinTin, Beast of the Southern Wild, Som du ser meg og 90 minutter dukke opp. Samtidig rulles det ut nye episoder av Boardwalk Empire, Family Tree, Hello Ladies og Eastbound and Down.

Med slike avtaler allerede på plass har C More Play en langt enklere sti å gå i forhold til å hamle opp med gigantene HBO og Netflix. Problemer med å få rettigheter i havn var nettopp ett av problemene til Comoyo, det ble rett og slett for dyrt å kjøpe TV-serier og film.

– Prisene har blitt presset opp her i Norden gjennom budkamper tilbyderne imellom, forklarte Comoyo-sjef Sven Størmer Thaulow da det ble klart at Telenor la ned Comoyo.

Kun en innlogget av gangen

I motsetning til Netflix som lar tre brukere være logget inn på kontoen samtidig, tillater ikke Canal Digital mer enn én bruker. Det er altså begrenset til kun én innlogging av gangen, men det er fortsatt mulig å se på lineære sendinger på TV-en samtidig som du strømmer.

Du logger deg inn for å se innhold på PC eller Mac med samme brukernavn og passord som du allerede bruker på Canal Digital GO eller Min Side. For å se film på iPad må du laste ned en egen applikasjon fra App Store først.

– C More jobber med å få ferdig en app som gjør det mulig å bruke C More Play på mobiltelefoner med Android eller iOS. De vil bli lagt ut for nedlastning forløpende, forteller Kenneth Tjønndal Pettersen, informasjonsdirektør i Canal Digital Parabol til Hardware.no.

Canal Digital kaster seg inn i et marked der det er mange alternativer:
Disse seks strømmetjenestene er våre favoritter »

annonse