Til hovedinnhold

Lekkede bilder av HTC Mondrian

HTC Mondrian er et navn som har spasert på ryktebørsen en stund. Telefonen eksisterer for øyeblikket som et av mange ryktede navn i forbindelse med det kommende slippet av Windows Phone 7-baserte enheter.

Navnet dukket første gang opp i mai i år. Den gang ble navnet og et bilde funnet i en 100 MB stor fil som tilhørte en lekket utgave av operativsystemet Windows Phone 7. Det var usikkert om bildet stemte overens med virkeligheten.

Noen heftige spesifikasjoner, ledet an av en Snapdragon-prosessor på 1,3 GHz ble også "avslørt" i de tidlige ryktene. Foreløpig er det ikke mye som er kjent om Mondrian, men dagens bilder er iallfall annerledes enn bildet som kom frem i mai.

WP7 får også Sense i skyen?

Som kjent har ikke Microsoft ønsket at de ulike produsentene skulle lage sitt eget grensesnitt til Windows Phone 7. HTC har likevel sagt at de ville finne måter å forbedre systemet på.

På bildene av Mondrian ser vi HTC Hub, som formodentlig er inngangsportalen til de produsentspesifikke funksjonene i HTCs Windows Phone 7-enheter. Om vi skal tippe vil de nye internettfunksjonene, som er tilgjengelige i Desire HD og Desire Z, bli viktige her.

Disse styrer man via HTCs eget nettsted htcsense.com, og herfra kan man fjernstyre viktige deler av telefonens funksjonalitet. Man kan også finne ut hvor telefonen er, eller fjernslette den om man ikke forventer å få den tilbake.

Fortsatt et rykte

Foreløpig er ingenting bekreftet eller avkreftet fra offisielt hold, men dette er tilsynelatende bilder som skal brukes i markedsføringsøyemed. Og om navnet blir Mondrian eller ikke, kan man sannsynligvis regne med at en enhet som ser ut som dette vil dukke opp ganske snarlig.

Det er ventet at en samlet presentasjon av de ulike Windows Phone 7-enhetene vil finne sted i forkant av salgsstart. Programvaregiganten har foreløpig invitert en rekke medier til pressetreff i London. Foreløpig er det ikke bekreftet at dette treffet vil være WP7-relatert, men med en forventet salgsstart i disse dager ville det ikke være overraskende.

(Kilde: bestboyz.de via slashgear.com)

annonse