Til hovedinnhold

HTC HD7 eller HD3?

I går dukket det opp en tegning som skulle vise en ny HTC-modell. Det har lenge blitt spekulert i om fjorårets toppmodell HTC HD2 med Windows Mobile ville få en oppfølger.

En slik oppfølger har blitt omtalt som både HD3 og HD7. Årsaken til at HD7 har blitt brukt er at navnet tilsynelatende har dukker opp i flere interne lister hos ulike operatører.

Det har blitt spekulert i om navnevalget dreide seg om å holde en viss harmoni mellom navnet på operativsystemet, Windows Phone 7, og selve telefonen. Nå kan det imidlertid se ut til at denne oppfølgeren vil hete HD3 likevel.

Modellnavnet påskrevet?

Nå er nemlig bilder og spesifikasjoner på enheten dukket opp. Bak på enheten ser man en liten metalldel av dekselet med påskriften HD3. Dette kan selvsagt også være kun noe finnerne har lagt på i etterkant av fotografering, eller så kan det være telefonens navn internt i HTC.

Uansett virker det nå nå relativt klart at dette vil være en av de nye Windows Phone 7-modellene vi ser innen ikke altfor lang tid.

Spesifikasjonene skal også være klare. Her er det snakk om en skjerm på 4,3 tommer med 800 x 480 pikslers oppløsning, altså slik vi etter hvert kjenner den fra HTC HD2, Evo 4G og Desire HD.

Kraftig spesifisert

Prosessoren skal være en Snapdragon-variant ved navn QSD8250 med 1 GHz klokkehastighet. Kameraoppløsningen blir oppgitt til 5 megapiksler, og telefonen har såvidt vi kan se dobbel LED-blitz.

Telefonen vil, om spesifikasjonene stemmer, ha 8 GB innebygget minne. Det er imidlertid flere ulike tipsere som har stått bak saker på ulike nettsteder og ut fra det disse har opplyst er det uklart om telefonen vil få støtte for minnekort i tillegg til den interne lagringsplassen.

I forbindelse med vårt besøk hos HTC i Danmark før helgen fikk vi inn spørsmål om hvorfor produsenten ikke tidligere har hatt støtter på telefonene sine. Telefonen som er avbildet her ser faktisk ut til å ha en slik støtte, slik at videovisning med telefonen på et bord skal være enklere.

Les også:

(Kilde: engadget.com)

annonse