Til hovedinnhold

- Windows Phone 7 blir snart oppdatert

Microsoft har fått en del pepper for at det nye operativsystemet deres, Windows Phone 7 har en del mangler i forhold til konkurrentene og Windows Mobile. Nå ser det ut til en oppdatering til operativsystemet er nærmere enn forventet.

Kan komme allerede i januar

Det er Windows Phone-utvikleren Chris Walsh hos Microsoft som nå forteller at en oppdatering kan komme så tidlig som i januar. Denne vil da inneholde det mange har savnet på Windows Phone 7, nemlig flerprogramstøtte, kopier og lim-funksjon, støtte for tredjepartsapplikasjoner, en form for stemmenavigasjon og bedre tilpasning av ringetoner.

Det er ikke kommet noen offisiell uttalelse fra Microsoft om dette ennå, men det er nok ikke umulig at den kommer om ikke lang tid.

Runder 3 000 apps

Videre har også applikasjonsbutikken til Windows Phone 7, Windows Phone Marketplace rundet en ny milepel. De har nå over 3 000 applikasjoner tilgjenglig og antall applikasjoner øker daglig. Dette er ikke så dårlig med tanke på at systemet ble lansert for bare syv uker siden.

Applikasjonsbutikken har en økning på cirka 69 applikasjoner daglig, og disse numrene ser ut til å bare øke nå som Visual Basic også er blitt et tilgjengelig verktøy for utviklerne.

Les også: Test: HTC 7 Trophy
Les også: Test: LG Optimus 7
Les også: Sony Ericsson X7 og X7 mini?

Kilde: (mobil.se, wpcentral, 2)

annonse