Nyhet

Tre nye kjipinger fra Nokia

Når mobilprodusentene lanserer mobiltelefoner for vekstmarkeder, så er det normalt bare en annen måte å si billige og funksjonsfattige mobiltelefoner på. Denne gangen er det telefonene 2720 fold, 2730 classic og 7020 som slippes løs på bønder fra Kaukasus og ansatte i norske ROBEKK-kommuner.

Fokus denne gang er å gi flest mulig tilgang til Internett, også om de ikke har en PC. Nokia hevder derfor å ha utviklet relevante løsninger som består av rimelige mobiltelefoner og applikasjoner som er utviklet for å møte spesifikke behov blant forbrukere i utviklingsland.

Lifetools og E-post

De nye modellene har alle internettilgang med Nokia Life Tools og Ovi Mail. Det betyr blant annet at du kan opprette en e-postkonto uten å ha en PC. - Tjenester som Nokia Life Tools og Ovi Mail i kombinasjon med mobiltelefoner som de vi lanserer i dag, gjør det digitale livet til forbrukere i vekstmarkeder lettere. Dette gir en inngangsport til informasjon, kunnskap, underholdning og personlig kontakt, uten at brukeren trenger å ha tilgang til en PC, sier Bjørn Egil Brekke, produktsjef i Nokia Norge i en pressemelding.
Her er Nokias egne beskrivelser av de nye telefonene slik de fremstår i pressemeldingen:

Nokia 2730 Classic

Dette er Nokias rimeligste 3G mobil. Telefonen tilbyr deg raskere tilgang til nettet og rikere internettopplevelser. Med den raske utviklingen av 3G-nettverk i vekstmarkedene rundt omkring i verden, er Nokia 2730 Classic den ideelle telefonen for å holde kontakten med familie og venner. Nokia 2730 forventes levert i tredje kvartal av 2009 til en beregnet utsalgspris på 80 euro før eventuelle avgifter og subsidier.

Nokia 2720 fold

Nokia 2720 fold er en kompakt foldetelefon med spennende speildetaljer i utformingen. Telefonen har flere nyttige applikasjoner som blant annet gir brukerne enkel tilgang til epost, kalender, nett-tilgang og fildelingsapplikasjoner. E-post kan raskt og enkelt aktiveres ved å følge en enkel tre-stegs prosess, og i enkelte markeder vil telefonen tilbys sammen med Nokia Life Tools. Nokia 2720 fold forventes levert i tredje kvartal av 2009 til en beregnet utsalgspris på 55 euro før eventuelle avgifter og subsidier.

Nokia 7020

Dette er en foldetelefon med mange spennende designdetaljer for deg som er opptatt av å tilpasse telefonen for et personlig preg. Telefonenen lyser opp når du mottar en samtale eller får en beskjed, og du kan lyse opp coveret på telefonen ved å ”tappe” fingeren lett på overflaten to ganger. Mobilen har et kamera med 2 megapiksler, og lar deg dele favorittbildene med venner og kjente på ulike sosiale nettverk ved hjelp av noen få enkle tastetrykk. Nokia 7020 forventes levert i fjerde kvartal av 2009, til en beregnet utsalgspris på 90 euro før eventuelle avgifter og subsidier.

Les også
Er dette din neste Nokia?
Les også
Stor blunder av Nokia med Ovi Store
Les også
Kompakt og billig kameramobil fra Nokia
Les også
Tag Heuer-mobil for de rikeste
Les også
Nye billigmobiler fra Sony Ericsson
Les også
LG med nye billigmobiler
Les også
E-post på mobilen for alle
Les også
En av to i verden har mobil
annonse