Til hovedinnhold

Tag Heuer-mobil for de rikeste

Nå må du uansett ha litt mer enn lommerusk i lommeboka for å kunne gå til innkjøp av en Tag Heuer Meridiist, som i utsalg koster mellom 25 000 og 50 000 kroner. Men når en fingernem gullsmed har fått plassert sine mest skinnende glassbiter på dekslene blir prisen straks mangedoblet.

Her snakker vi om en kolleksjon fra Tag Heuer, og ikke en mobiltelefon som er blitt pimpet for rikfolk i ettertid. Tag Heuers diamantkolleksjon består av to modeller. Den ene har 208 diamanter, og gjør deg helt sikkert til et attraktivt bytte for golddiggerne på Oslos utesteder. Men det er bare helt til han med 1232-diamanterversjonen setter seg ved nabobordet og klasker sine kronjuveler i bordplata.

Diamonds are for resirkulering

Levetiden på en mobiltelefon er i overkant av to år, mens diamanter angivelig skal holde noe lenger. Da er det kanskje en trøst at en veldedig organisasjon kan tjene en femtilapp på at du leverer telefonen til resirkulering.

Om det fremdeles finnes et marked for ”bruk og kast”-diamanter? Vi kan ikke snakke om økonomisk krise så lenge de som tørker seg bak med 1000-lapper slipper å bruke papiret på begge sider.

Arvestykke

Telefonen kommer i en treboks som i følge produsenten gjør at du kan bevare den til fremtidige generasjoner. Det fungerer unektelig med Tag Heuers mekaniske klokker, som til og med kan øke i verdi. Men vi tviler på at det er like gromt å arve en 20-30 år gammel mobiltelefon som det ikke lenger er mulig å få liv i.
 

Mer om
annonse