Til hovedinnhold

Oppo Find 7 får heftig batteri og systembrikke

Qualcomms raskeste systembrikke innabords, og batteri på hele 4000 mAh, ifølge ryktene.

Den kinesiske mobilprodusenten Oppo er kjent for å flytte grenser uten at mobilene koster skjorta. Nå er det Oppo Find 7 som vekker interesse på ryktebørsen. I likhet med Oppo Find 5 har skjermen en oppløsning på 1080p (1080 x 1920 piksler), ifølge informasjon som stammer fra det kinesiske nettstedet Weibo via PhoneArena.

Obs.
Følg med mot nord på forsiden vår ved førstkommende morgengry for å lese test av forgjengeren Oppo Find 5.

Kraftig batteri og prosessor

Batterikapasiteten er på 4000 mAh, noe som bør bety at det kan gå lang tid mellom hver lading. Til sammenligning har Samsung Galaxy S4 en batterikapasitet på 2600 mAh, noe som sørger for en over gjennomsnittet god batteritid.

Systembrikken er ifølge ryktene en Snapdragon 800, altså den raskeste brikken fra Qualcomm med fire Krait 400-kjerner. Anbefalt maksimal klokkehastighet på brikken er hele 2300 MHz. Arbeidsminnet skal være 2 GB, mens du som bruker får 32 GB å boltre deg på.

Hovedkameraet skal knipse i 13 megapikslers oppløsninga, mens kameraet som vender i motsatt retning foreviger fjeset ditt i 8 megapiksler.

I bunnen skal det ikke overraskende være Android 4.2 Jelly Bean som styrer det hele, som altså er den nyeste Android-versjonen tilgjengelig inntil 4.3 som ble lansert i går dukker opp.

(Kilde: phonearena.com)

annonse