Tek.no

Nyhet

Ny Facebook-app til Android

6 Aug 2010 14:57

Facebook-klienten til Android har i beste fall vært halvhjertet så langt, og mange brukere har nok heller valgt å bruke mobilsidene. Nå har versjon 1.3 av Facebook for Android-mobiler blitt sluppet, og den skal skal etter sigende være langt bedre.

Ifølge Lifehacker.com går det nå an å svare på venneforespørsler og invitasjoner til arrangement direkte i applikasjonen, uten å bli omdirigert til mobilsidene. Appen har nå også fått støtte for visning av video, og en ny finesse er at du får se et bildegalleri nederst på mobilskjermen.

Likevel er det fortsatt vesentlige mangler ved Facebook på Android. For eksempel får du ikke varsler på mobilen om noe annet de aller vanligste standardfunksjonene, som ny melding, venneforespørsler eller invitasjoner til arrangement. Varslene som dukker opp i brukergrensesnittets toppmeny tar deg imidlertid videre til mobilsiden - ikke app-en.

Det som er langt, langt verre er at den nye versjonen visstnok tapper mobilbatteriet for strøm. På Facebooks egen "Facebook for Android"-side hagler det nemlig med kommentarer fra brukere som opplever at telefonen nokså kjapt tappes for strøm. Flere anbefaler å vente med å installere applikasjonen til Facebook har løst problemet.

Noen melder at Facebook allerede har fikset problemet, mens andre rapporterer at batteriet fortsatt tømmes likevel. Det kan derfor være lurt å vente litt med å laste ned applikasjonen dersom du ikke vil risikere at batterikapasiteten på din Android-mobil forringes.

Facebook v. 1.3 for Android er foreløpig kun tilgjengelig på mobiler med Android 2.0 eller høyere og kan lastes ned gratis i Android Market.
LES OGSÅ: Oppdater din HTC Desire nå

Les også
Bedre Facebook på mobilen
Les også
iPhone får bedre Facebook
Les også
Ny og nyttig Posten-app
Les også
Android-virus kan blakke deg
Les også
HTC Desire får en storebror
Les også
20 apps vi elsker
Les også
Frykter bikinibilder på avveie
Les også
Har du apps, e-post, WiMP etc. på mobilen?
annonse

Les også