Til hovedinnhold

SMS-risting ble nettopp enklere

Shake SMS er et program som lar deg bruke bevegelsessensoren i telefoner som N95 og N82 til å lese nye tekstmeldinger. Programmet er gratis, men hittil har det vært vanskelig for folk flest å installere det, siden du selv må signere det før du kan installere det på telefonen din.

Les også: Test av Shake SMS »
FORUM: Slik signerer du Symbian-programmer »

Enklere å installere

Nå tilbys imidlertid Shake SMS i signert utgave, slik at også Nokia-eiere som ikke har inngående kjennskap til den kompliserte signeringsprosessen kan installere programmet. Shake SMS er fortsatt gratis.

Programmet lar deg lese nye tekstmeldinger bare ved å gi telefonen et lite rykk. Dette gjør at du slipper å ta av tastelåsen og trykke deg inn i meldingen for å lese den. Når du har lest ferdig gir du telefonen et nytt rykk, så er den tilbake i hvilemodus med tastelåsen på.

Nye funksjoner

Siden vi testet programmet i februar har det fått flere funksjoner. Nå kan du blant annet bevege telefonen til høyre for å svare på SMS og bevege den til venstre for å slette.

Shake SMS fungerer med Nokia N95, N95 8GB, N82 og N93i. Du kan lese mer om programmet, og laste ned den signerte utgaven på Flipsilent.com.

(Kilder: Flipsilent.com)

annonse