Til hovedinnhold

Sjekk hvilke spill AMD nå gir deg med skjermkortet

Velg fritt blant flere spill når du kjøper et Radeon-kort.

AMD

Den stadige konkurransen mellom AMD og Nvidia fører til at de to skjermkortkjempene må ty til kreative metoder for å lokke folk til leirene sine. Da AMD tilbød gratis spill ved kjøp av selskapets skjermkort, svarte Nvidia raskt ved å spandere en durabelig haug med virtuelle gullmynter på deres tilhengere.

Det er tydelig at kundene har sansen for pakkene, for så sent som i april oppgraderte Nvidia tilbudet med et ekstra spill. Nå er det igjen AMDs tur til å svare på konkurrentens skyts.

Velg blant flere spill

De røde lanserer nemlig i disse dager sin «Never Settle Forever»-kampanje, som er en friere utgave av deres tidligere bonustilbud hvor spillene var forhåndsbestemt. Denne gangen er det opp til kunden selv å velge spillene han har lyst på, fra et stadig vekslende utvalg av titler.

Ut i fra hvilket Radeon-kort man kjøper, kan man velge opptil tre gratis spill. Kampanjen er delt i tre, hvor henholdsvis gull-, sølv- og bronsekategoriene tilsvarer kjøp av et Radeon-kort fra HD 7700, HD 7800- og HD 7900-serien.

Du kan velge blant flere spill i Gull-kategorien. Klikk for større versjon.Foto: AMD

Bronsekategorien gir deg mulighet til å velge ett spill blant seks tilgjengelige, og gjelder for kjøp av Radeon HD 7700-kort, men her går du glipp av både Tomb Raider og Hitman.

Om du kjøper et av kortene i Radeon HD 7800-serien utvides utvalget noe. Blant syv spill kan du velge deg to fra sølvkategorien helt kostnadsfritt.

De som tar steget opp til gullkategorien og Radeon HD 7900-serien, kan boltre seg i et utvalg på åtte spill, og plukke seg ut tre av dem til sin personlige spillsamling.

Om du sliter med å bestemme deg for hvilke spill du vil velge, kan du vurdere selskapets råtass-skjermkort, Radeon HD 7990. Med dette får du like så godt hele spillutvalget AMD har å by på.

Kan komme nye spill

Om du har fulgt med på AMDs «Never Settle»-kampanje tidligere, har du nok lagt merke til at det er få nye titler i denne runden – noe som betyr at spillene fortsatt ikke er av nyeste kaliber. AMD forteller dog til Tech Report at flere av spillene som tilbys i dag etter hvert vil bli skiftet ut med nyere titler.

AMDs Robert Hallock nevner blant annet stortitlene Crysis 3 og BioShock Infinite.

For å utnytte tilbudet må man registrere seg på AMDs nettside, hvorpå man får tilsendt nøklene til spillene man velger seg. Spillene må lastes ned fra utgiverens nettbutikk, som i de fleste tilfeller betyr Steam eller Uplay.

Til tross for navnet er forøvrig ikke «Never Settle Forever» et evighetstilbud. På spørsmål fra Tech Report forteller Hallock at kampanjen er tidsbegrenset.

Mens AMD og Nvidia konkurrerer om hvem som kan tilby de beste spillene, er det kraften i skjermkortet som er viktigst når man skal handle:
Til høsten trenger du all den kraft du kan få, bare se hvor nydelig spillene vil bli >>

(Kilder: Tech Report, AMD)

Mer om
annonse