Til hovedinnhold

Nå skal Tesla la deg bestille service med et par trykk i mobilappen

Sier bestillingen bare skal ta to minutter.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Nå på tampen av 2018 har entreprenøren Elon Musk hatt et visst fokus på Tesla, muligens for å holde trykket ut året. Og om ikke «prompe-appen» frister, kanskje det heller hadde vært noe å kunne bestille service gjennom smartmobilen?

Og da snakker vi ikke om å ringe et sted for å stå i telefonkø.

For på Twitter skriver nå Musk at Teslas kommende appoppdatering vil gi brukerne en mulighet til å bestille service via appen med noen få tastetrykk. Det hele skal ikke ta mer enn et par minutter.

Tesla har hatt store problemer her i Norge med lange servicekøer. Én Tesla-eier vi snakket med måtte vente i åtte måneder før Teslaen fikk gjennomført servicen han hadde bestilt.

Musks mange oppdateringer

En servicebestillingsfunksjon i appen må så avgjort kunne sies å være praktisk, og det samme mener vi om gårsdagens nyhet om at det blant annet blir mulig å skru av og på ratt- og setevarme fra samme app.

Det veier godt opp mot den nevnte prompe-appen og «romantikkmodusen» som han også har fått på plass. Denne oppdateringen inkluderte for øvrig også en variant av Atari-spillet Pole Position, der man kjører rundt på vår naboplanet Mars.

Ho Ho Ho!
Torstein Norum Bugge, Tek.no

At Musk dytter ut ymse og mildt sagt merkelige funksjoner til bilene sine er for øvrig ikke noe nytt.

I fjor kom det en egen julenissemodus der autopilotgrensesnittet blir til en sledekjørende julenisse med reinsdyr og blinklyslydene er byttet ut med julebjeller.

Men her i Norge snakker de fleste om den nye bilen i disse dager:
Dette er de norske prisene på Tesla Model 3 >>>

annonse