Til hovedinnhold

De siste Iphoneryktene: GPS og TV

Det er i en artikkel på LeMatin om Iphones inntog på det sveitsiske markedet, at vi først hører om at Iphone skal ha egen TV-mottaker. Så langt har vi ikke sett disse ryktene fra andre, og vi har heller ikke hørt at det har vært samtaler mellom Apple og TV-bransjen om en slik funksjon. Vi ser imidlertid ikke bort fra at det kan være snakk om at den vil kunne virke sammen med Apple-TV, den nettbaserte harddisken som lar deg vise innhold fra Itunes på et TV-apparat.

Andre rykter hevder lanseringen av den nye modellen vil bli fremskyndet, som et resultat av at de fleste Iphone-forhandlere nå er utsolgt. Det gjelder både amerikanske og europeiske forhandlere. Den eksisterende modellen fases ut ved lanseringen av de nye, og distributører har gitt forhandlere beskjed om at det ikke vil komme flere eksemplarer av den første 2G-modellen.

AT&T skal ha lekket opplysninger om at det kommer to varianter av 3G-modellen. Den ene har 16GB minne, den andre 32GB. 16GB-modellen har sølvfarget bakside, mens 32GB-modellen også vil komme i sort og hvitt.

Mer om
annonse