Til hovedinnhold

Uncharted har fått slippdato på PC

Sony / Naughty Dog
Vegar Jansen

Spillserien Uncharted har lenge vært en av Sony PlayStations sterkeste merkevarer, og har derfor også kun vært mulig å spille på PlayStation-plattformen. I hvert fall frem til nå.

For den 19. oktober vil PC-gamere kunne ta del i moroa med Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Dette er en samling av de to nyeste Uncharted-titlene fra utvikler Naughty Dog: Uncharted 4: A Thief’s End fra 2016 og Uncharted: The Lost Legacy fra 2017.

Begge disse titlene ble i sin tid lagd for PlayStation 4, men ble tidligere i år pakket sammen i «Legacy of Thieves Collection» også utgitt til PlayStation 5.

Som vi kan se av traileren over, kan dette være noe å glede seg over for både nye og gamle fans av Uncharted-serien.

Med den kommende PC-utgivelsen blir vi blant annet lovet 4K-oppløsning og støtte for ultravide skjermer. Og dersom du ikke er gira på å bruke mus og tastatur, får spillet også støtte for Sonys DualSense-kontroller med haptisk tilbakemelding så lenge den kobles til PC-en med kabel.

Men den råeste oppløsningen vil kreve sin PC. Dette er de offisielle maskinvarekravene:

Uncharted: Legacy of Thieves Collection føyer seg for øvrig inn i rekken av spill som har funnet veien fra PlayStation til PC. Av andre titler kan vi nevne Horizon Zero Dawn og Days Gone.

I og med at Sony i fjor kjøpte Nixxes Software, et spillstudio som har spesialisert seg på å portere spill mellom plattformer, må vi bare forvente at denne trenden vil fortsette.

annonse