Apple lanserer ny Ipod

Apple Store har vært utilgjengelig store deler av dagen i dag, og det er ikke helt uten grunn. De har nå lansert en helt ny minispiller.

Ny avlang utgave

Apple lanserte i dag en helt ny utgave av sin Ipod Shuffle. Den nye spilleren er avlang i formen og er 4.5 cm lang og 1,7 centimeter bred 0,7 centimeter tynn. Med andre ord er den på størrelse med en gjennomsnittlig husnøkkel.

På selve spilleren fins det kun en enkelt knapp. Med denne kan du sette spilleren i hold-funksjon og du kan velge mellom kontinuerlig avspilling eller om du vil blande spillelisten. Selve styringen av musikken er satt på de medfølgende hodetelefonene. Her finner du knapper slik at du kan skifte sang og stoppe musikken. På denne kontrollen kan du også styre volumet. Bakpå spilleren er det plassert en egen clips så du enkelt kan feste den på klærne om du ikke har plass i lommene.

Spilleren som snakker

Spilleren har ikke skjerm, likevel har Apple en funksjon for at du kan finne ut hvilken sang eeler spilleliste du hører på. Via kontrollen på hodetelefonene kan du få spilleren til å lese opp hvilken artist og sang du hører på, på samme måte kan du også få lest opp navnet på spillelisten du bruker. Vi kontrollen kan du da også bytte mellom spillelister. Med andre ord er dette et par hodetelefoner du bør ta godt vare på. Ut fra bildene og dømme kan du ikke bytte ut de medfølgende hodetelefonene med andre om du fortsatt vil ha med kontrollen.
Spilleren har ifølge Apple selv batteritid på hele ti timer om du lytter på musikk og har 4GB minne. Spilleren kobles enkelt til maskinen via USB. Spilleren koster 679 kroner hos norske Apple Store.
Her kan du lese mer om Apples nye spiller.

Les også
Apple mini-PC på vei?
Les også
Nekter barna Iphone
Les også
Bøker til iPhone
Les også
Apple oppdaterer Ipod Nano
Les også
Ipod Touch - fortsatt like god
Les også
Holder nye Ipod Nano mål?
Mer om
annonse