Til hovedinnhold

Star Wars kommer på Blu-ray

Star Wars har blitt annonsert for Blu-ray, og alle filmene skal bli gitt ut i september i år. Man får valget mellom en ni-disks samleutgave for begge trilogiene, eller to separate bokser for de som måtte ønske det.

I tillegg til de seks filmene, vil man i ni-disk-utgaven også få med tre ekstra plater – og disse har 30 timer med materiale og hittil usette slettede og alternative scener. Alt dette har blitt gjort kjent på årets CES-messe i Las Vegas, sammen med den følgende traileren:

Dette er første gang alle Star Wars-filmene blir samlet i én utgave, og det i herlige HD. Dette vil være en av de beste Star Wars-samlingene man vil få fatt i til dags dato, og vil kun bli overgått hvis eller når Star Wars blir sluppet i 3D (hvis man bryr seg om det).

Du kan forhåndsbestille Star Wars på Blu-ray hos for eksempel Amazon.co.uk, hvor man kan bestille begge trilogiene sammen eller hver for seg. De små boksene koster over 300 kroner, mens den største samleboksen får en pris på rundt 650, men husk at dette ikke er medregnet toll.

(Kilder: Ecoustics, Engadget, PC World, Pocket-lint, What Hi Fi?)

annonse