Nyhet

Tilbake til 80-tallet med Onkyo

Onkyo slipper løs tre nye lydkomponenter på markedet som skal varme hjerter med sans for 80-tallets særegne estetikk. Disse er forforsterkeren P-3000R, effektforsterkeren M-5000R og CD-spilleren C-7000R.

P-3000R
M-5000R
C-7000R

I et ledd for å motvirke høyfrekvent forstyrrelse, vil alle tre produkter komme med Onkyos nye DIDRC-teknologi (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry), samt separate digitale og analoge strømkretser.

Komponentene vil også inneholde tradisjonelle elementer for de audiofile – toriodale transformatorer, gullbelagte terminaler og konstruksjoner ment for å minske uønskede vibrasjoner i materialet.

P-3000R har både digitale og analoge innganger, med blant annet en USB-inngang for PC-audio. På innsiden finner man en 32-bit Burr-Brown DAC med fasereguleringssløyfe for å redusere dirring og annen støy.

M-5000R har blant annet en AWRAT-forsterker i sin kjerne, og kan kjøre opptil 450 watt/1 ohm. CD-spilleren C-7000R har også egenskaper for å glede de audiofile, og har for eksempel en varmeregulert høypresisjonsklokke med krystalloscillator.

Selv om de har ny teknologi innvendig, er det det utvendige utseendet som vil fange manges oppmerksomhet – alle de tre produktene, og spesielt M-5000R, ser ut som de kom ut på 80-tallet. Prisene begynner fra over 10 000,- på forforsterkeren, 15 000,- for effektforsterkeren og 9000,- for CD-spilleren.

(Kilder: Akihabaranews, Crunchgear, Engadget)

Les også
Onkyo slipper nettverksreceiver
Les også
Spotify samarbeider med Onkyo
Les også
Onkyo lanserer sine første receivere i 2011
Les også
Parasound 5250 blir oppgradert
Les også
NADs nye og nette musikksystem
Les også
Kraftplugg fra McIntosh
Les også
Elegant og kompakt hi-fi-anlegg
Les også
Star Wars kommer på Blu-ray
Les også
Nye godbiter fra Samsung
Les også
Mer lyd fra svenske Primare
Les også
Onkyo oppgraderer folke-receiveren
Les også
Onkyo TX-SR607
annonse