Til hovedinnhold

Galaxy S II
med Windows Phone 7?

En Windows Phone 7-versjon av toppmodellen til Samsung kan
være rett rundt hjørnet.

At Samsungs toppmodell Galaxy II har tatt mobilverdenen med storm er det liten tvil om. Nå har det dukket opp spekulasjoner om vi kan vente oss en versjon av telefonen med operativsystemet Windows Phone 7 Mango.

Avslørt av gamere

Det koreanske selskapet har allerede to mobiltelefoner med dette operativsystemet på markedet med modellene Omnia 7 og Focus, men sistnevnte er ikke tilgjengelig her til lands. Hvis det nå også kommer en skikkelig toppmodell fra Samsung med dette systemet vil Windows Phone 7 for alvor kunne spise innpå sine største konkurrenter Android og iOS.

Mistanken om at Samsung har dette i tankene er et Bluetooth SIG-sertifikat som viser oss en modell registrert som Samsung i937. Denne telefonen har dukket opp i det siste på flere spilleres lister over Windows Phone 7-telefoner. Selve modellnavnet er SGH-i937, og er svært nært det som den amerikanske utgaven av Galaxy S II har som er SGH-i927.

Kan gjøre underverker

Enn så lenge har Windows Phone 7-telefoner hatt et rolig inntog på markedet og vi har fortsatt ikke sett en virkelig kraftpakke med dette operativsystemet som kan ta opp kampen med råeste telefonene.

Med den nye versjonen av systemet som har fått navnet Mango, og applikasjonsbutikken Marketplace rett rundt hjørnet for norske brukere, er det liten tvil om at en virkelig toppmodell kunne gjort underverker for Windows Phone 7s framtid her i nord. I tillegg ryktes det at HTC planlegger en toppmodell med det samme operativsystemet, så det er ikke umulig at vi har en meget spennende mobiltelefonhøst i møte også på operativsystemfronten.

Les også: Sprit opp meldingene dine

Les også: Er dette HTCs nye Windows-flaggskip?

Kilde: (wmpoweruser, gsmarena)

annonse