Til hovedinnhold

Nokias Windows-mobil er avslørt

Sea Ray ser ut til å bli Nokias første Windows Phone 7-telefon.

Nå har det dukket opp en video fra det som skal være Kina eller Hong Kong, og i denne videoen vises det fram det som ser ut til å være Nokias første telefon med Windows Phone 7. Telefonen skal kjøre på den siste versjonen av Windows Phone 7 som er Mango, og skal ha fysiske Windows-taster nedenfor skjermen.

Telefonen har fått kallenavnet Sea Ray, og likner i stor grad på deres kommende MeeGo-modell Nokia N9. Videoen skal visstnok være tatt på en av fabrikkene hvor telefonene til Nokia settes sammen.

Les også: Er dette Nokias største ekshemmelighet?

Offentliggjøres i oktober?

Den nye modellen skal visstnok hete W9, som kan skyldes at den er relativt lik dagens Nokia N9 foruten at den kjører Windows Phone 7. Ellers har telefonen de vanligste tastene vi er vant til å se på mobiler. Både volumtaster, av/på-tast og en egen kameratast er på plass, noe frontkamera er det dog ikke å se.

Om denne lekkasjen er med vilje eller ei kan vi kun spekulere i, men det er uansett mest sannsynlig at telefonen vil bli offentliggjort under Nokia World i oktober. Men hvem vet, Nokia jobber på spreng om dagen så kanskje den kommer før den tid og.

(Kilde: wpcentral.com, gsmarena.com)

annonse