Forvent store rabatter på Windows 7

Windows 7 representerer trolig den viktigste annonseringen Microsoft har gjort siden Windows 95. Etter "flausen" med Windows Vista, noe som nesten kan sammenlignes med Windows ME, har ikke selskapet råd til å tabbe seg ut på et operativsystem som danne basisen for kundene de neste 3-7 årene.

Rent teknisk ser Windows 7 ut til å holde mål, men kundene virker fortsatt ganske skeptiske: spesielt i bedriftssegmentet der man i utgangspunktet ikke ønsker å endre på oppsett som fungerer og gjør jobben.

Microsoft kommer derfor til å tilby ganske gode rabatter på Windows 7. Det er spesielt Windows XP-kundene man søker å nå med dette tilbudet siden det er svært begrenset med support tilgjengelig på denne plattformen.

Dersom Windows 7 gir god brukeropplevelse, vil systemet trolig ganske raskt få en stor brukerbase bestående av privatpersoner, som etter hvert også vil sørge for at bedriftskundene følger etter.

Det blir nevnt rabattsatser som 15-35 prosent på Windows 7, men det er helt sikkert mulig å oppnå mer dersom man kjøper i litt større kvantum og kanskje slår dette sammen med kjøp av andre Microsoft-produkter.

(Kilde: Channelregister, Internetnews)

Les også
Applauderer, men advarer Microsoft
Les også
SAP leder, Microsoft og Salesforce vokser raskest
Les også
Mange bedrifter dropper Windows 7
Les også
Tror Google kan gjøre det skarpt
Les også
Nye Windows-oppdateringer
Les også
Microsoft advarer om sikkerhetshull
Les også
Hva feiler Microsofts reklamefolk?
Les også
Uventet hjelp for Mono
Les også
Windows 7 RTM klar 13.juli
Les også
Linux unngår Microsoft-patent
Les også
– Nyheter om Linux forsvinner
Les også
Windows 7 på minnepinner?
annonse