Sjekk de sprø Netflix-prosjektene

Arrangerte «Hack Day» – satt igjen med mer enn femti utvidelser.

Netflix har nettopp arrangert «Hack Day», og etter at det hele var over satt selskapet igjen med mer enn femti ulike programsnutter. På bunnen av saken kan du se video av fire av de mest spennende prosjektene som ble utviklet.

Den mest spesielle var kanskje et grensesnitt for Oculus Rift (Ekstra), som ble døpt for Oculix. Dette er en 3D-versjon av det tradisjonelle Netflix-grensesnittet, og har full bevegelsesstøtte.

En annen artig variant er Nerdflix, som er en tekst- og konstollbasert utgave av Netflix-grensesnittet. Denne varianten bringer virkelig tankene tilbake til de gode, gamle dager.

Netflix Hue tar i bruk de spesielle lyspærene fra Philips, og med denne programsnutten vil du kunne bruke Philips Hue-pærene dine som en slags Ambilight-løsning. Ambilight finnes på en rekke av TV-ene fra Philips, og går ut på at det sendes lys ut fra sidene på TV-en, noe som bidrar til at bildet fremstår som mye større enn det virkelig er.

Netflix Mini er et tillegg for nettleseren Google Chrome, og legger opp til at du lettere kan gjøre flere ting samtidig. Her får du et lite vindu med Netflix, samtidig som du kan jobbe fritt i nettleseren din.

Dette er «Hack Day»

«Hack Day» er en tradisjon både hos Netflix og en rekke andre teknologiselskaper i Silicon Valley. Konseptet går ut på at de ansatte kan legge de vanlige arbeidsoppgavene til side, og fokusere på noe helt annet de har lyst til å jobbe med.

Poenget er ikke nødvendigvis å ende opp med mange unike programmer, men det å jobbe sammen litt på tvers og å ha det moro med kollegaer. Samtidig kan det være riktig så artig og ikke minst motiverende.

Da Netflix startet med å betale Telenor ble det fart på sakene:
Så mye bedre ytelse fikk Netflix hos Telenor »

Les også
Netflix bommet på målet sitt
Les også
Netflix tester egen anonym-titting
Les også
Nettleser-utvidelse utvider Netflix...
Les også
Så mye hjalp det Netflix å betale for bedre Telenor-hastighet
annonse