Til hovedinnhold

Her er Instagram-brillene

Instaglasses vil la deg se verden gjennom hippe filtre, samtidig som du ser kul ut.

Hvor mye veier en hipster? Et instagram!

Fotoappen Instagram har tatt den kaffe latte-drikkende verden med storm, og gjør at enhver person med palestinaskjerf og sixpencelue kan ta fancy bilder.

Eller kanskje det er flere enn bare hipstere som benytter seg av tjenesten, for den har hele 50 millioner brukere med både iOS- og Android-telefoner verden over.

Hvis du syntes konseptkameraet Socialmatic var en god idé til å flytte Instagram-funksjonaliteten ut fra selve mobilverdenen, kan disse solbrillene muligens virke forlokkende.

Illustrasjon av hvordan det kan se ut.Foto: Markus Gerke, All Rights Reserved

Instaglasses er et solbrillepar designet av Markus Gerkes. De har innebygde filtre som vil gi deg de forskjellige Instagram-versjonene av verden i sanntid. Enten du vil at verden skal se ut som en gammel super 8-film eller ha altfor mye kontrast, så vær så god.

På høyresiden av brillene finner du knapper for å bytte filtre, slik at du kan se verden i forskjellige farger og toner. Hvis du liker utseendet, kan du ta et bilde med det innebygde kameraet på 5 megapiksler.

Instaglasses kobler seg til Internett via Wi-Fi eller 3G, slik at bildene kan lagres i nettskyen. Hvis Internett derimot ikke er tilgjengelig, følger det også med lokal lagring på 2 GB. Batterilevetiden er på 7 timer.

Bli vår fan på Facebook!

Brillene er bare et konsept, men ville du ha kjøpt dem hvis de var tilgjengelig?

(Kilde: Behance)

annonse