Nyhet

Sony slipper Blu-ray-snadder

Elektronikkgiganten Sony utvider nå sin 2011-kolleksjon av Blu-ray-produkter og lemper ut både hjemmekinosystemer og flere nye spillere på det europeiske markedet.

BDV-L800

Blant annet skal tre nye Blu-ray-hjemmekinoanlegg med modellbetegnelsene BDV-EF200, BDV-L600 og BDV-L800 slippes.

Disse er 2.1-anlegg med 3D-funksjon og støtte for streaming direkte fra internet via Sonys egen Bravia Internet Video-tjeneste.

Modellene er videre utstyrt med 2 HDMI-porter og iPhone/iPad-dockingstasjoner og kan også kontrolleres med enheter som iPod Touch, iPhone og Android-telefoner.

BDP-S780

BDV-L600 og BDV-L800 kan plasseres både horisontalt og vertikalt og kan også henges opp på veggen. BDV-L800 kommer dessuten med innebygd wi-fi-støtte og 270 graders høyttalere.

I tillegg slipper Sony Blu-ray-spilleren BDP-S780 som kommer med teknologi for å konvertere 2D-innhold til 3D-bilder og nye støyreduksjonsløsninger som ifølge Sony skal gi klare, fine bilder også på kilder av middels og lav kvalitet.

BDP-S780 har også wi-fi-støtte som gjør det mulig å bruke Skype på spilleren, og ved hjelp av en applikasjon kan du også kontrolleren spilleren med smarttelefon.

BDP-SX1

Til sist lanserer Sony attpåtil en bærbar Blu-ray-spiller, BDP-SX1. Modellen har en 10,1 tommers høyoppløst LCD-skjerm og har både HDMI -og USB-port. BDP-SX1 skal være både lett og kompakt, og spilleren har en batteri-levetid på 5 timer.

Det finnes ennå ikke informasjon om priser og tilgjengelighet.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Ny Blu-ray-spiller oppskalerer til 4K
Les også
Kopierer Blu-ray og DVD uten bruk av PC
Les også
Kinosete drar deg inn i handlingen
Les også
Bruk Skype på Sony-TV-en
Les også
Stilrent surround-hodesett fra Sony
Les også
– Verdens raskeste Blu-ray-brenner
Les også
Sonys første radioer med DAB+
Les også
Sony klar med 4K-projisering
Les også
Gjør enhver HDTV om til 3DTV
annonse