Til hovedinnhold

Kopierer Blu-ray og DVD uten bruk av PC

Addonics Technologies har lansert en serie med maskiner som gjør PC-en overflødig når det kommer til å kopiere Blu-ray-, DVD- og CD-plater. DigiCopier klarer nemlig helt fint å gjøre jobben på egenhånd. Alt man trenger å gjøre er å plassere platen man vil kopiere i ett drev og en tom plate i et annet, så vil DigiCopier fikse resten.

Dobbelt så effektivt

DigiCopier kan bedrive potensiell masseproduksjon av plater, og er rettet mot undervisning, bedrifter, distributører av lyd og bilde, samt reklamesektoren. Maskinen har også en inngang for eSATA, slik at man kan koble til et eksternt eSATA-drev.

Man kan kopiere digitale bilder av en plate som ISO eller liknende over på eSATA-drevet, som deretter kan bli brukt som en sekundær kilde. Dette kan doble effektiviteten til DigiCopier ved at den dermed har to kilder å kopiere fra fremfor én. Dette forutsetter at man har minst to drev for tomme plater.

Under 30 minutter

Andre egenskaper på den selvstendige enheten er et brukervennlig grensesnitt på LCM-kontrollmodulen og hastigheter på 10x for Blu-ray og 22x for DVD. Det vil ta 30 minutter eller mindre å kopiere en 25 GB stor Blu-ray-kilde til en Blu-ray-plate med 2x hastighet.

Prisnivået på maskinene går fra 459 dollar, eller 2500 kroner, for den minste utgaven, til 2359 dollar, eller 12 600 kroner, for den største modellen. Prisene vil være dyrere i Norge.

(Kilde: Addonics)

annonse