Til hovedinnhold

Denne musmatten lyser i millioner av farger

Razer med nytt, spenstig konsept.

Apostrophe/Shutterstock.com, Razer

Vi er vant til at både mus og tastaturer kommer med innebygde lys som bokstavelig talt kan gjøre PC-opplevelsen mer fargerik, men musmatter med lys er heller sjelden vare. I en fersk pressemelding har den amerikanske utstyrsprodusenten Razer kunngjort nettopp et slikt produkt.

Musmatten har fått navnet «Firefly» og presenteres av Razer som verdens aller første i sitt slag. Matten er det nyeste tilskuddet i den såkalte Chroma-familien av lysende Razer-produkter, og er en tynn musmatte beregnet på spilling. Den gir deg 16,8 millioner farger du kan leke med og sette sammen i et utall konfigurérbare mønstre.

Foto: Razer

Kan synkroniseres med andre enheter

Lysene er plassert lang venstre, høyre og nedre kant. Musmatten kan ifølge Razer synkroniseres med andre enheter med selskapets såkalte Chroma-lysteknologi, som for eksempel tastaturet BlackWidow Chroma og musen DeathAdder Chroma. Dermed kan du altså sette sammen en riktig så fargesprakende PC-opplevelse, om du skulle ha lyst til det.

I pressemeldingen kan Razer ellers opplyse om at den nye Firefly-musmatten kommer med et mikromønster på overflaten som skal sørge for god balanse mellom kontroll og smidighet under krevende spillseanser. Den skal også levere gode reflekterende egenskaper for optimal musrespons.

Slippes neste måned

Ifølge Razer vil musmatten bli inkludert i utviklerverktøyet for Chroma-teknologien, slik at musmatten vil kunne respondere på avanserte lyseffekter som spillutviklere bygger inn i spillene sine.

Musmatten er 35,5 cm i lengden, 25,5 cm i bredden og har en tykkelse på 4 millimeter. Vekten ligger på omtrent 380 gram. Matten kan forhåndsbestilles fra Raxer nå, og vil få en verdensomspennende lansering i juni. Prisen er oppgitt til 75 euro, altså rundt 630 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Mer informasjon finner du på produktsiden hos Razer, og se også en kjapp introduksjonsvideo under.

Konkurrenten Logitech slapp nylig en ny musmodell: MX Master er rett og slett knallgod »

(Via Digital Spy)

annonse