NyhetDenne kommer til Norge i November:

Syltynn luksus fra Motorola

Motorola gjør en ny RAZR, denne gangen i form av en toppspekket Android-mobil.

(Berlin/Amobil.no): Motorolas nye Androidmobil DROID RAZR er den heftigste mobilen selskapet har sluppet siden Google kjøpte opp Motorola. Kort fortalt er det markedets tyneste smartmobil, bare 7,1 mm tykk. Skjermen er en 4,3 tommer super-AMOLED, med 540 x 960 punkter. Skjermen har samme størrelse, men høyere oppløsning enn Samsung Galaxy SII, som også bruker Super AMOLED. Prosessoren er dobbelkjernet og jobber på 1,2 GHz.

Luksuriøs og robust

DROID RAZR er en luksuriøs mobiltelefon med front i Gorilla-glass og bakside i kevlar. Samtidig er den utstyrt med nanopartikler som skal motvirke fuktskader.

Telefonen skal kunne hente innhold fra datamaskinene dine samme hvor du befinner deg. Ved hjelp av tjenesten MotoCast kan du koble deg til filene på jobb- eller hjemme-PC-en. Tjenesten kan minne om Orb, der du får tilgang til filene på alle maskiner som kjører applikasjonen Orb med dine brukerinnstilinger. Ifølge Motorola skal du også kunne streame filmer og TV-serier fra Netflix.

Selv om Motorolas mobildivisjon nå eies av Google, så har selskapet valgt å gjøre en del tilpasninger i programvaren i forhold til hva som er standard Google-vare. Blant annet er den utrustet med en funksjon som sørger for at instillingene på telefonen kan endres automatisk ut fra tid på døgnet eller hvor du befinner deg.

Tilbehør gjør telefonen til Android-PC

Motorola har også lansert et tilbehør som du kan dokke telefonen i og få telefonens funksjoner opp på en monitor eller HDTV. Kobler du den til en skjerm på denne måten, så kan du surfe med en fullversjon av Firefox og bla gjennom filer, samtidig som du ringer, sender meldinger og lader mobilen.

Prisen på telefonen er ikke kjent, og vi vet foreløpig heller ikke når den kommer i salg.

Motorola Droid Razr kan spille av filer du har på en PC som er tilnyttet Internett.

I går spekulerte vi om Google kanskje var i ferd med å lansere to Nexus-telefoner, i form av Galaxy Nexus og Motorolas RAZR Droid. Dette ble imidlertid ikke tilfelle, da Motorola fortsatt ikke har sagt noe om når mobilen deres vil få den nyeste versjonen av Android, altså Ice Cream Sandwich. Mobilen mangler også en NFC-brikke, noe det virker som Google krever i sine Nexus-mobiler.

Les også
– Vi kan bruke hvilket som helst OS
Les også
Ny Android-utgave kan bli Jelly Bean
Les også
Motorola tilbake i Norden?
Les også
Motorola lanserer Droid Pro
Les også
Motorola sender Android til bunns
Les også
2 GHz i telefonen før året er omme
annonse